Anasayfa Haber MSI GX70 ile 4K Çözünürlükte Crysis 3 Deneyimi

MSI GX70 ile 4K Çözünürlükte Crysis 3 Deneyimi

Yüksek performanslı ürünleriyle tanınan MSI, oyuncu dizüstü bilgisayarlarına bir yenisini ekledi: MSI GX70.

MSI GX70

 

Resmi olarak Crysis 3 için önerilen MSI GX70, AMD’nin Radeon HD 8970M grafik yongasını barındırıyor. Masaüstünde toplamda üç ekranın sunabileceği kadar geniş bir görüntü açısı sunabilen GX70, fiyat performans açısından da çok başarılı.

DirectX 11.1 desteği veren 8970M grafik kartı ve dört çekirdekli A10-5750M işlemcisi bulunan bu dizüstü bilgisayar, Crysis 3 hediyesi ile birlikte geliyor. 4096 x 2160 değerinde çözünürlük sunan   bilgisayar, masaüstünde Eyefinity kurulmuşçasına bir oyun deneyimi yaşatıyor.

MSI GX70, oyuncular için özenle hazırlanmış. SteelSeries oyuncu klavyesi, USB 3.0 desteği, kulaklığa özel surround desteği gibi oyuncular için önemli birçok özelliği bulunuyor. Bu özelliklerin içerisinde bizce en önemlisi ise Killer Gaming Networking. Bu özellik sayesinde çoklu oyuncu oynarken, ping sistem tarafından en aza indirilip internet bağlantısı sorunları yüzünden maçı kaybetme riskinizi ciddi miktarda düşürüyor.

Disk performansını da bu modelde en yüksekte tutmaya çalışan MSI, Super RAID mimarisi kullanmış. Opsiyonel SSD ile de güçlendirilebilen sistem, RAID 0 teknolojisi ile disk okuma hızını 900MB/sn seviyesine kadar çıkarabiliyor.