Anasayfa Haber Galaxy Note 3’ün Prototip Görüntüleri Sızdı!

Galaxy Note 3’ün Prototip Görüntüleri Sızdı!

Galaxy Note 3
Galaxy Note 3
Sam Mobile tarafından sızdırılan Galaxy Note 3 prototipi.
Sam Mobile tarafından sızdırılan Galaxy Note 3 prototipi.

Samsung’un yeni cihazı Galaxy Note 3’ün prototip görüntüleri internete düştü.

Sızdırılma haberi Sam Mobile gibi güvenilir bir site tarafından yapıldı. Samsung Galaxy Note 3’ün ilk görüntüleri böylece paylaşılmış oldu.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 3’ü Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek IFA etkinliğinde resmi olarak pazara sokmuş olacak.

Samsung Galaxy Note 3’ün teknik bilgileri hakkında çok fazla detay yok. Ancak görüntülerle birlikte ilk bilgiler de ortaya çıktı. Galaxy Note 3’ün 5.99-inçlik Super AMOLED ekranı olacağı söyleniyor. Görüntülerden de anlaşılacağı gibi cihazın kocaman bir ekranı var. Ayrıca 13 Megapiksellik kamerası bulunacak.

Galaxy Note 3
Galaxy Note 3

Samsung, Galaxy S4 içerisinde Qualcomm’un elini çabuk tutamaması yüzünden Snapdragon 600 işlemci kullanmıştı. Firma şimdi yeni cihazında Snapdragon 800 işlemci kullanabilir. Farklı modelleri için sekiz çekirdekli Exynos 5 işlemcinin de kullanabileceği söyleniyor.

Kullanıcılar tarafından çok sevilen S-Pen özelliği de Galaxy Note 3 içerisinde bulunacaktır. Cihazın işletim sistemi olarak Android 4.2.2 Jelly Bean kullanacağı düşünülüyor. Ancak o döneme kadar Jelly Bean’in güncellenmiş sürümü 4.3 çıkarsa, Galaxy Note 3 bu sürümü kullanabilir.

Telefon hakkındaki daha detaylı ve resmi bilgiler önümüzdeki yaz aylarında ortaya çıkacaktır.

Galaxy Note 3
Galaxy Note 3