Anasayfa Haber 1 Milyon Dolarlık Saints Row 4!

1 Milyon Dolarlık Saints Row 4!

WADWAD

Tek bir oyunu almak için 1 milyon dolar öder miydiniz?

Bilgisayar oyunları genellikle sürümden para kazandıran bir ürün sınıfıdır. En iyi oyunlar bile ancak milyon barajını aştıklarında yapımcılarını ayakta tutabilecek kadar kâr ederler. Tabii oyun firmaları arada bir “özel sürümler” çıkarıp gelirlerini artırmaya çalışırlar. Bunun örnekleri çoktur, özel sürümler genellikle gösterişli ve büyük kutuların içinde gelirler. Kutunun içinden resim albümleri, müzik diskleri, özel kullanım kılavuzları, haritalar gibi ek ürünler çıkar. Bazı çok özel “özel sürüm” kutularının içinde oyun karakterlerinin figürleri ya da oyundaki silahların ya da araçların maketleri bile çıkabilir.

Saint Row 4’ün yapımcı firması Deep Silver ise bugüne dek çıkarılmış en pahalı ve büyük ihtimalle en lüzumsuz “özel sürüm” ile tarihe geçmek üzere! The Super Dangerous Wad Wad Edition (Million Dolar Pack) olarak adlandırılan bu özel paketin fiyatı tam 1 milyon Amerikan doları! Bu paketten piyasada sadece bir tane olacak ve o da İngiltere kökenli oyun satış sitesi Game üzerinden, özel siparişle temin edilebilecek!

Peki bu pakette neler var? Liste şöyle gidiyor:

– Saints Row IV Commander In Chief Edition

– Virgin Galactic ile bir uzay uçuşu

– Oyundaki Dubstep Gun adlı silahın tam boyutlu bir replikası

– Anti-terör eğitim kampında rehine kurtarma eğitimi

– Bir adet plastik cerrahi ameliyatı

– Bir günlük özel casus eğitimi

– Alışveriş asistanlık servisi

– Bir gardrop dolusu elbise

– Dubai’deki Burj Al-Arab otelinin Kral Odasında 7 gece konaklama

– Washington DC’deki ünlü Jefferson Oteli’nde 2 kişi için bir hafta konaklama

– Dubai’ye birinci sınıfta uçuş bileti

– Washington DC’ye birinci sınıfta uçuş bileti

– Bir adet Lamborghini Gallardo spor otomobil

– Bir adet Toyota Prius hibrid otomobil

– Bir yıllık otomobil sigortası

– Vitesse süper otomobil klübüne 1 yıllık üyelik

Görüldüğü üzere 1 milyon doların karşılığını bol bol alıyorsunuz! Ama acaba gerçekten öyle mi? Ortalama bir hesaplamayla, bu listedekileri edinmek için yaklaşık 600-700 bin dolar harcamanız yetiyor! Yani 1 milyon dolar fiyat etiketi, Deep Silver’ın cebine en 250 bin dolar kâr bırakacaktır, tabii eğer bu paket satılırsa! Bu pakete kim kalkıp 1 milyon dolar verecek ve bu şekilde tarihe geçecek, büyük merak konusu!