Anasayfa Haber Mobil Radyo Uygulaması: TuneIn Radio

Mobil Radyo Uygulaması: TuneIn Radio

TuneIn Radio, kullanımı basit ve dolu dolu bir radyo uygulaması.
TuneIn Radio, kullanımı basit ve dolu dolu bir radyo uygulaması.
TuneIn Radio, kullanımı basit ve dolu dolu bir radyo uygulaması.

TuneIn Radio ile dünya üzerindeki binlerce radyo kanalını dinleyebileceksiniz.

Yeni akıllı telefonlar içerisinde FM radyo eklentisi bulunmayabiliyor. Bu sebepten ötürü bağlı olduğunuz işletim sistemi ile alakalı radyo uygulamalarını keşfetmek gerekiyor. Ancak bu uygulamalardan o kadar çok var ki, hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu kestirmek zor.

TuneIn Radio, bu konuda imdadımıza yetişiyor. Dünya üzerindeki 70.000 canlı radyo kanalını stream olarak yayınlayabiliyor. Bu radyolar içerisinde Türkçe kanallar da mevcut.

Uygulamanın güzel yanı takip ettiğiniz radyo kanallarına benzer, başka radyo kanallarını da size sunması. Örneğin, Radyo Eksen ve Rock FM takipçisiyseniz bir süre sonra yurtdışında buna benzer radyoları size önermeye başlıyor. Bu kanalları favori listenize ekleyebiliyorsunuz.

İşin bir başka güzel tarafı ise sadece radyo kanalları hakkında bilgi vermiyor. Mevcut program ve çalan parça hakkında da bilgi alabiliyorsunuz. Rock, Lounge, Jazz ve onlarca müzik türünün yanı sıra Spor kanallarına da ulaşabilme imkanınız var.

TuneIn Radio, kullanması basit bir program. İlk 10 dakika içerisinde alışıyorsunuz. Ayrıca Uyku Moduna Alma ve Alarm özellikleri de var. Siz radyoyu dinlerken uykuya dalmak istiyorsanız, yarım saat sonra uygulamayı kapatmaya programlayabiliyorsunuz. Alarm özelliği ise çok basit. Belirttiğiniz saatte uygulama açılıyor ve seçili olan radyo çalmaya başlıyor.

Oldukça ufak yer kaplamasının dışında Türkçe dil desteği de sunuyor. Android ve iOS sürümleri mevcut. Aşağıdaki linklerden kullandığınız işletim sistemine uygun sürüme ulaşabilirsiniz.

TuneIn Radio Android sürümü.

TuneInRadio iOS sürümü.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version