Anasayfa Haber Google Play Store Artık Aynı Anda İki Uygulama İndirmeye İzin Veriyor

Google Play Store Artık Aynı Anda İki Uygulama İndirmeye İzin Veriyor

Google Play Store Aynı Anda İki Uygulama İndirme

Google Play Store sonunda kullanıcıların aynı anda iki uygulama birden indirmesine izin veriyor. Bundan önce diğer uygulamayı indirmeye başlamadan önce ilk uygulamanın indirilmesinin ve kurulumunun tamamlanmasını beklemeniz gerektiğini hatırlatalım.

Android Authority‘nin haberine göre Google Play Store, kullanıcının aynı anda iki uygulamayı indirmesine olanak tanıyan yeni bir güncelleme alıyor. Bu küçük ama önemli değişiklik uygulamaları indirme ve yükleme işlemini biraz daha hızlı hale getiriyor. Özellikle yeni bir akıllı telefon kurarken bu favori uygulamaların hızlı bir şekilde yüklenmesi anlamında yardımcı olabilir.

Eş zamanlı indirme işleminin Galaxy S23 Ultra’ya ve birkaç Pixel telefona geldiği bildiriliyor. Bu da özelliğin yaygın olduğu anlamına geliyor. Ancak Android telefonunuzun en son Android sürümünü ve ayrıca Google Play Store’un en son sürümünü çalıştırdığından emin olmanız gerekiyor.

Değişiklik şu anda Android 14 ve Google Play Store v40.6.31 çalıştıran Android telefonlarda görülüyor.

Bir yorum

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version