Anasayfa Haber Diablo III: Reaper of Souls Fragmanı Yayınlandı!

Diablo III: Reaper of Souls Fragmanı Yayınlandı!

Diablo III'ün ilk ek paketi Reaper of Souls'un fragmanı yayınlandı.
Diablo III'ün ilk ek paketi Reaper of Souls'un fragmanı yayınlandı.
Diablo III'ün ilk ek paketi Reaper of Souls'un fragmanı yayınlandı.
Diablo III’ün ilk ek paketi Reaper of Souls’un fragmanı yayınlandı.

Diablo III’ün genişleme paketi olan Reaper of Souls’ın ilk fragmanı yayınlandı!

Almanya’da düzenlenen Gamescom fuarı birçok yeni oyunun tanıtımına sahne oluyor. Blizzard’ın en sevilen serilerinden biri olan Diablo III’ün yeni ek paketi de oyunseverlerle buluştu. Ek paket hakkında uzun zamandır söylentiler dolaşıyordu. Fragman ile birlikte oyuncuları nelerin beklediği açıkça görüldü.

Diablo III’ün sonunda oyuncular, Diablo’yu altetmişti. İblis yenilmiş, ancak Black Soulstone adı verilen taşla bağlantısı kalmıştı. Eski bir melek olan Malthael, düştükten sonra gücünü artırmak için bu taşa ulaşmaya çalışır. Fragmanda da görüldüğü kadarıyla Malthael, Soulstone’a ulaşıyor.

Oyuncular için hazırlanan yeni ek paketin daha karanlık bir havaya sahip olacağı söyleniyor. Bir Paladin sınıfı olan Crusader, yeni ek paket ile birlikte oyuna dahil edilecek. Ayrıca level sınırı 70’e çekilecek. Malthael’in de oyun sonu canavarı olacağı düşünülüyor. Ayrıca yeni beceriler, pasif yetenekler ve Rune’lar da yeni ek paket ile birlikte oyuna getirilecek. Loots Runs adı verilen yeni bir özellik sayesinde oyunculara rastgele zindanlar oluşturulacak. 15-20 Dakika arasında süren bu zindanlarla yeni eşyalar düşürülebilecek.

Reaper of Souls’un fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz: