Anasayfa Haber Öğrenciler İçin HP Ink Advantage Serisi Yazıcılar

Öğrenciler İçin HP Ink Advantage Serisi Yazıcılar

 HP Ink Advantage 2515

HP öğrenciler için Ink Advantage serisi yazıcılarını sunuyor.

Mobil yazdırma seçeneklerini kullanarak profesyonel kalitede fotoğraflar, çift taraflı belgeleri dilediğiniz yerden kolaylıkla yazdırabilen HP Ink Advantage serisi yazıcılar maliyet endişesini ortadan kaldırıyor.

Aynı maliyete iki kat fazla baskı

HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One kolay yazdırma, tarama ve kopyalama için sezgisel diğer yazıcılara kıyasla daha düşük fiyata daha fazla baskı yapabiliyor. Web sayfalarını yazdırmak, fotoğraf taramak, yazışma kopyalamak gibi işleri hızlıca yaparken el ilanları, broşürler, sunumlar ve pazarlama malzemelerini çok kısa sürelerde oluşturabiliyorsunuz.

HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One tavsiye edilen satış fiyatı 119 TL (KDV dahil).

HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One yazıcı ile daha düşük fiyata daha profesyonel kalitede baskı elde ediyor, maliyetleri arttırmadan iki kata kadar daha fazla sayfa basabiliyor. Laboratuvar kalitesinde kenarlıklı veya kenarlıksız fotoğraflar ile keskin grafikler ve net siyah metinler oluşturabiliyor, yaratıcılığın zirvesinde hissedilmesi sağlanıyor. HP Ink Advantage mürekkepleri ile üstün sonuçlar son derece uygun maliyetlerle elde edebiliyor.

HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One tavsiye edilen satış fiyatı 250 TL(KDV dahil).

HP Ink Advantage 5525

HP Ink Advantage ve HP Photo Creations sayesinde çocuğunuz yaratıcılığını keşfetsin

Yaz tatilinde derslerinden uzaklaştığını düşündüğünüz çocuğunuz HP Ink Advantage yazıcılar ve ücretsiz HP Photo Creations yazılımı sayesinde ders notlarını kolayca basabiliyor. Ücretsiz HP uygulamaları sayesinde günlük, haftalık ya da aylık ders programları ve çizelgeleri hazırlayarak zamanını en verimli şekilde kullanma fırsatı yakalayabiliyor. Çocuklar tasarladıkları fotoğraf albümü, takvim, kolaj, tebrik kartı, zaman çizelgesi ve daha pek çok farklı çalışmaları HP Ink Advantage yazıcı ile ev konforunda basabiliyorlar.

Walt Disney karakterlerinin maskelerinden, boyama sayfalarına bulmacalardan takvimlere kadar farklı çalışmaların baskısını alan çocuğunuz HP Deskjet Ink Advantage serisi yazıcılar ile birkaç tuşa basarak hem keyifli hem de eğlenceli bir okul dönemi geçirecek.

Tüm işlemler parmaklarınızın ucunda

HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One ve HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One yazıcıların renkli dokunmatik ekranı sayesinde yazdırma, tarama, kopyalama işlemlerini yapabiliyor ve kendi kırtasiye mağazanıza sahip olma rahatlığında defter sayfaları oluşturmayı sağlayan HP Hızlı Formlar uygulamasına kolayca erişebiliyorsunuz. Yazıcıların sahip olduğu dokunmatik ekran sayesinde ayrıca kameranızın bellek kartındaki fotoğrafları görüntüleyip aralarından dilediğinizi doğrudan yazdırabiliyorsunuz.

Kablosuz ve mobil yazdırma özellikleri

Mobil baskı almanıza olanak tanıyan HP ePrint ile akıllı telefonunuzu ya da tabletinizi kullanarak dilediğiniz içeriği neredeyse her yerden yazdırabiliyorsunuz. AirPrint uygulaması sayesinde iPad, iPhone veya iPod touch cihazınızdaki e-postaları, fotoğrafları, web sayfalarını ve daha fazlasını da bağlı bulunduğunuz ağ üzerinden kolayca yazdırabiliyorsunuz.