Anasayfa Haber 1995’ten Bu Yana PlayStation Tarihi

1995’ten Bu Yana PlayStation Tarihi

1995 yılından bu yana PlayStation'un gelişimi.
1995 yılından bu yana PlayStation'un gelişimi.
1995 yılından bu yana PlayStation'un gelişimi.
1995 yılından bu yana PlayStation’un gelişimi.

PlayStation tarihi hakkında oldukça eğlenceli bir tanıtım filmi hazırlanmış. İşte o video ve haberin detayları:

Sony çok yakın bir zaman içerisinde PlayStation 4’ü piyasaya sürecek. PS4’e ait sevkiyat görüntüleri internette dolaşıyor. Birçok büyük alışveriş firması depolarını yeni oyun konsolu ile doldurmaya başladı.

Sony’nin #playstationmemories adıyla duyurduğu reklam kampanyası için eğlenceli bir tanıtım filmi hazırlanmış. Yıllar içerisinde Dünya ve insanlar değişirken, PlayStation markasının da etkisi gösteriliyor.

Japonya merkezli Sony firması, Nintendo için özel bir CDrom geliştirmişti. Ancak Nintendo bu projeden vazgeçti. Sony ise elindeki CDrom üzerine bir oyun konsolu inşa ederek, 1995 yılında piyasaya sürdü. PlayStation adını alan bu oyun konsolu yıllar içerisinde inanılmaz bir gelişme gösterdi. PlayStation Dünya’nın en çok satan konsolları arasında bulunuyor.

Bu tarihi gelişimi göstermek amacıyla PlayStation Access YouTube kanalı üzerinden bir tanıtım filmi paylaşıldı. Kasabian, Franz Ferdinand gibi gruplar London Eye, London Bridge Tower ve The Gherkin gibi yapıların süslediği İngiltere fonu üzerinde oldukça eğlenceli bir video oluşturulmuş.

For The Players Since 1995 adıyla paylaşılan tanıtım filmi: