Anasayfa Haber Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Black Flag'in yeni fragmanı yayınlandı.
Black Flag'in yeni fragmanı yayınlandı.
Black Flag'in yeni fragmanı yayınlandı.
Black Flag’in yeni fragmanı yayınlandı.

Ubisoft’un en çok kazandıran serilerinden biri olan Assasin’s Creed’in yeni oyununa ait fragman yayınlandı.

Assassin’s Creed serisinin artık nerede başlayıp, nerede bittiğini kestiremiyoruz. Ubisoft’un en çok sevilen markalarından biri olan Assasin’s Creed, son yıllarda en çok konuşulan seri haline geldi.

Serinin son oyunu Black Flag, 18. yy’daki Korsanların Altın Çağı olarak adlandırılan dönemde geçecek. Serinin 6. oyunu olan Black Flag, Havana, Kingston ve Bahamalar gibi Karayip Denizi’nin ikonik şehirlerinde geçecek. Edward Kenway isimli karakteri canlandıracak oyuncular, bol korsanlı, bol suikastli ve bol savaşlı bir oyun bekliyor.

Assassins’s Creed IV: Black Flag, neredeyse tüm oyun platformlarına çıkacak. PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U platformlarına sahip oyuncular Kenway ile Karayiplerde maceraya atılacak. Oyun öncelikli olarak 29 Ekim’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülecek. PC için çıkış tarihi ise 19 Kasım. PlayStation 4 ve Xbox One’ın Kasım ayı itibariyle piyasaya sürülmesiyle birlikte oyuncular yeni nesil konsollarda Assassin’s Creed keyfi yaşayacak. PlayStation 4 için çıkış tarihi 15 Kasım, Xbox One için ise 21 Kasım olarak belirlendi.

Sözü fazla uzatmadan, Black Flag’in yeni yayınlanan videosunu sizlere sunuyoruz:

http://youtu.be/8IWwjdPJpiU