Anasayfa Haber Lumia 525’e Ait Görsel Sızdırıldı!

Lumia 525’e Ait Görsel Sızdırıldı!

nokia-lumia-525

Lumia 525’e ait yeni bir görsel sızdırıldı.

Lumia 525’e dair henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen söylentiler ve sızıntılar son hız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde renk seçenekleri sızdırılan Lumia 525’in şimdi de yeni bir görseli ortaya çıktı. Yeni görsel, telefonun genel tasarımını gözler önüne seriyor.

Çin kaynaklarında ortaya çıkan görsel, hızlı bir şekilde yayından kaldırılsa da pek çok meraklı göz tarafından güvence altına alındı. Siyah rengiyle ön plana çıkan Lumia 525, 520’ye bir hayli benziyor. 520’de olduğu gibi 525’te de arka kamerada flash desteği yok.

Daha önceden Lumia 525′e Dair Son Detaylar Ve Renk Seçenekleri adlı haberimizde belirttiğimiz gibi Lumia 525’in müzik odaklı bir telefon olması bekleniyor. Görsel sızıntısının yanı sıra yeni söylentiler de ortaya çıktı. Lumia 525’in, 5 inç ekrana sahip olacağı söyleniyor. Standart çift çekirdekli Qualcomm işlemcinin yanı sıra, 1 GB RAM de Lumia 525’in beklenen özellikleri arasında.

Resmi bir açıklama olmadığı için cihazın fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi yok. Ancak NokiaPowerUser.com tarafından iddia edildiği üzere Nokia, Kasım’ın sonlarına doğru yeni bir etkinlik ile Lumia 525’i tanıtabilir.