Anasayfa Haber GTA 5 ve GTA Online’a Geniş Çaplı Yenilikler Geliyor

GTA 5 ve GTA Online’a Geniş Çaplı Yenilikler Geliyor

GTA 5 ve GTA Online'a bir sürü yenilik gelecek.
GTA 5 ve GTA Online'a bir sürü yenilik gelecek.
GTA 5 ve GTA Online'a bir sürü yenilik gelecek.
GTA 5 ve GTA Online’a bir sürü yenilik gelecek.

Rockstar Games’in efsaneler arasına adını yazdıran oyunu GTA 5 ve Online moduna yeni özellikler eklenecek.

Grand Theft Auto 5 geçtiğimiz aylarda piyasaya sürüldü. Sonrasında da GTA Online ile oyuncular bambaşka bir dünyaya davet edildi. Tam da bu sırada GTA tecrübesi sessizleşti derken Rockstar Games’ten açıklama geldi.

Firmanın açıklamasına göre GTA 5’in hikaye moduna yeni bölümler, görevler eklenecek. Çıkış tarihi için 2014’ün başı gösteriliyor. Çok fazla bir detay yok. Ancak firmanın resmi blogundan yaptığı açıklamaya göre Franklin, Michael ve Trevor ile San Andreas’ın güneyinde daha fazla vakit geçireceğimiz söyleniyor.

Öte yandan GTA Online için de geniş çaplı bir güncellemenin de geleceği açıklandı. Bu güncelleme çok kısa bir süre sonra karşımızda olabilirmiş. Oyunculara kendi yarışlarını düzenlemeleri için daha fazla imkan tanınacak. Özellikle GTA Race ve Ralli yarışları için esnek bir kurgulama programı gelecek.

Free-for-all ve Team Deadmatch modlarına da yeni eklemeler gelecek. Rockstar Games, Heist adı altında büyük soygunlar için de çoklu oyuncu desteğini geliştireceğini ve yenilikler ekleyeceğini müjdeledi.

Yılsonu-yılbaşı gibi bu ek paketin ve güncellemelerin hepsinin hazır olacağı belirtildi.