Anasayfa Haber Samsung, Ativ Book 9 Style İçin Suni Deri Kaplama Kullanacak

Samsung, Ativ Book 9 Style İçin Suni Deri Kaplama Kullanacak

Samsung yeni laptopunu suni deri ile kaplayacak.
Samsung yeni laptopunu suni deri ile kaplayacak.
Samsung yeni laptopunu suni deri ile kaplayacak.
Samsung yeni laptopunu suni deri ile kaplayacak.

Samsung mobil cihazlarında kullandığı tasarımı laptoplarına da getiriyor.

Samsung’un Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 10.1 için suni deri kaplama kullandığını daha önce görmüştük. Bu cihazlar 2013’ün başında piyasaya sürülmüştü. Birçok kullanıcı Samsung’un bu seçimini oldukça başarılı bulmuştu. Elbette suni deri kaplama, potansiyel müşteriler için de çekicilik faktörü sunuyordu.

Güney Kore merkezli firma bunu farketmiş olacak ki, suni deri kaplamayı laptoplara getiriyor. Samsung, Ativ Book 9 Style laptopu için suni deri kaplama kullanacak.

Seeko adı verilen Koreli bir websitesi, yeni laptopun suni deri kaplamalı görüntüsünü paylaştı. Görüntüde, laptopun arka kısmında suni deri kaplama rahatlıkla seçilebiliyor. Köşelerdeki dikiş noktaları da farklı bir görünüm kazandırmış. Tasarım Note 3 ve Note 10.1’de kullanılanla birebir aynı.

Sadece görüntü değil, laptopun teknik özellikleri hakkında da bazı bilgilere ulaştık. Ativ Book 9, Windows 8.1 işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Ayrıca 2 Wattlık dört adet hoparlörü sayesinde, gerçekliği artırılmış ses kalitesini de yükseltecek.

Öte yandan ekranının 13.3-inç büyüklüğünde olacağını biliyoruz. Bu ekran 3200x1800p ekran çözünürlüğü sağlayacak. Laptopun teknik detayları hakkında daha fazla bilgi Consumer Electronics Show 2014 etkinliği sırasında ortaya çıkacaktır.