Anasayfa Haber HTC One 2’yi 3D Yazıcıdan Çıkardılar!

HTC One 2’yi 3D Yazıcıdan Çıkardılar!

HTC One 2

Ele geçirilen taslak sonrasında HTC One 2’nin 3D yazıcıdan kopyasını elde ettiler.

HTC’nin merakla beklenen yeni amiral telefonu hakkında söylentiler durmak biliyor. Bu konuda firma tarafından da yapılmış bir açıklama yok. Söylenti yağmuru da meraklı takipçileri doyurmuyor.

Çinli kaynaklardan gelen bir habere göre HTC One 2’nin neye benzediği ortaya çıkarıldı. Ele geçirilen taslaklar sonrasında telefonunu balmumu kopyası basıldı.

Cihazın ön kısmında altta ve üstte iki büyük hoparlör çıkıntısı bulunuyor. HTC, BoomSound özelliği ile ses kalitesini üst düzeyde tutmayı planlıyor olsa gerek. Ayrıca önde ve arkada kamerası mevcut. Daha önce iPhone 5S’de de gördüğümüz çift flash desteği HTC One 2’de de bulunacak.

Telefonun ilk görüntüleri dışında daha öncesinde olası teknik özellikleri hakkında da haberler çıkmıştı. HTC M8 kod adıyla bilinen telefonunun 5-inçlik bir ekranı olacak. Bu ekran 1080x1920p çözünürük sağlayacak. HTC bu telefonuyla Galaxy S4 ile yarışabilir. Çünkü HTC One 2’nin ppi desteği Galaxy S4 ile aynı: 441 ppi.

İşlemci konusunda birçok kirli bilgi dolaşıyor. Ancak firmanın üst düzey bir telefon için Snapdragon 800 ya da 805 kullanacağı tahmin ediliyor. Snapdragon 805 kullanılırsa, telefonun 4K desteği vereceğini de unutmamak gerekiyor.

Şimdilik HTC One 2’nin şekillenmeye başlayan söylentileri bunlar. Balmumundan çıkarılan kopyası da, cihazın neye benzeyeceğini az çok gözler önüne serdi.