Anasayfa Makale İncelemeler MSI Z87M Gaming Anakart İncelemesi

MSI Z87M Gaming Anakart İncelemesi

BIOS

Anakartın “Gaming” temasına uygun şekilde hazırlanan ClickBIOS 4 BIOS sürümü UEFI BIOS, kullanıcı dostu bir arayüze sahip. İlave olarak dokunmatik ekran desteği var ve arayüz buna uygun tasarlanmış. Bunun yanında ek bir yazılımla Windows üzerinden BIOS’u kontrol edebiliyorsunuz. Ancak seçilen ayarların aktif olması için sistemi yeniden başlatmak gerekiyor. MSI Z87M Gaming (29) Daha önce incelediğimiz MSI Z87-GD65’de yer alan ve anakart üzerindeki bileşenler hakkında bilgi veren görsel arayüz, Z87M Gaming’de de yer alıyor. Yapmanız gereken; sadece fare imlecini bilgi almak istediğiniz bileşen üzerine getirmek:

2 Yorumlar

  1. Anakart gerçekten kağıt üzerinde on numara. Ancak gerçek hayatta ufak hayal kırıklıkları var. Öncelikle rev 1.0 çok uyumsuz. Kendi MSI GTX 760 Gaming kartını bile desteklemiyordu. Şimdi Bios update ile 1.1 sürümünde sıkıntıyı çözmüşler. Gpu sıkıntısının yerine bu sefer USB sıkıntısı başlıyor tabii. USB portlarınız rastgele kapanmaya elektirik vermemeye başlıyor. Özellikle rear paneldekiler. Bence daha iyi revizyonları çıkana kadar beklemek lazım. Çünkü şu anda bilgisayarı sorunsuz kullanmak isteyen kullanıcılara hitap etmiyor. Aldığıma pişman olmadım desem yalan olur.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version