Anasayfa Haber Vodafone, Kullanılmayan Dakikaları Bir Sonraki Aya Devrediyor

Vodafone, Kullanılmayan Dakikaları Bir Sonraki Aya Devrediyor

Vodafone Logo

Devreden tarifeler ismi verilen yeni portföyde, o ay içinde bitirilemeyen dakikalar yanmıyor, bir sonraki aya devrediyor.

Vodafone, şimdi de faturalı abonelerin kullanılmayan dakikalarını bir sonraki aya devreden yeni tarifelerini tanıttı. Vodafone’un yeni Devreden Tarife portföyü ile o ay içinde kullanılmayan dakikalar yanmıyor ve bir sonraki aya devrediyor.

2010’da lanse edilen ve Türkiye mobil iletişim sektörüne paket tarife modelini ilk kez getiren Cep Avantaj tarifelerini bir adım daha ileri götüren Devreden Tarifeler ile Vodafone faturalı aboneleri, paketlerinde yer alan ve ay içinde kullanamadıkları dakikaları artık bir sonraki ay kullanabiliyor. Tamamen ücretsiz sunulan bu hizmetle, abonelerin kullanılmayan dakikaları, bir sonraki ay kullanıma hazır bekliyor. Tarifedeki o aya ait dakikalar bittiğinde, önceki aydan devreden dakikalar kullanıma açılıyor. Kullancılara o ay içindeki ve önceki aydan devreden dakikaları bitmedikçe fatura aşım ücreti yansıtılmıyor.

Vodafone, 2011 yılında Hesabını Bilen tarifeler ile sektörde ilk kez anlık bakiye sorgulama özelliğini de getirmişti. Şimdi, Devreden Tarifeler ile anlık sorgulamaya ek olarak, yine sektörde bir ilk olarak anlık ve ücretsiz paket aşımı sorgulama özelliğini müşterileri ile buluşturuyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Lütfullah Kitapçı, konu hakkında şunları söyledi:

“Daha iyi bir gelecek için herkese ilham verme ve abonelerimize mucizeleri yaşatma misyonuyla, Vodafone’luların ihtiyaçlarını karşılayan, onların hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Altyapı, hizmet ve sosyal yatırımlara öncelik verdiğimiz yeni dönemimizde, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız araştırmalarda, faturalı abonelerimizin bazılarının paketindeki tüm dakikaları kullanmadığını ve kullanmadıkları dakikaların yanıp gitmesinden memnuniyetsiz olduklarını tespit ettik. Vodafone faturalılara ödedikleri paranın tam karşılığını verme ilkemizle, paketlerindeki tüm dakikaları etkin kullanabilecekleri Yeni Devreden tarifeler portföyümüzü lanse ediyoruz. ‘Vodafone faturalı tarifelerde hak ettiğin değeri almak işte bu kadar kolay’ diyoruz. Kullanılmayan dakikaların ziyan olmasını engelleyen yeni Devreden tarifelerimizle faturalı hat kullanan abonelerimizin satın aldıkları paketteki dakikaları etkin şekilde kullanmasını sağlıyoruz. Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin hayatını kolaylaştıran ve kendi küçük mucizelerini gerçekleştirmelerine imkan tanıyan iletişim teknolojileri geliştirmeyi ve dijital dönüşüm yolunda herkese ilham vermeyi sürdüreceğiz.”