Anasayfa Haber Toshiba Süper Geniş Ekranı P32LC12’yi Tanıttı

Toshiba Süper Geniş Ekranı P32LC12’yi Tanıttı

P32CL12

Dar Alana sahip işyerleri için benzersiz bir ekran– süper geniş Toshiba P32LC12 ekran ile tanışın.

Yeni 80 cm (32”) süper geniş P32LC12 ekran modelini tanıttı. Kısıtlı alanda büyük bir etki yaratmak isteyen iş yerleri için ideal 32:9 formatındaki benzersiz ekran, perakende ve ulaşım gibi uygulamalar için mükemmel bir çözüm sunuyor. Cihazın sahip olduğu dahili medya oynatıcı, planlayıcı ve dahili hafıza sayesinde kullanıcılar fotoğraflarını, videolarını ve müzik içeriklerini kolayca depolayıp kullanabiliyorlar.

Etkisi yüksek görüntü üretimi

32:9 formatında yarı-yüksekliğe sahip P32LC12, fiziksel alanı kısıtlı ancak bilgi, mesaj ve reklamlarını etkin olarak aktarmak isteyen iş yerleri için tasarlandı. Yatay ve dikey olarak monte edilebilen ekran bu özelliği ile iş yerlerine esneklik ve farklı kullanım seçenekleri sağlarken, 1920 x 540 çözünürlük ile hassas görüntü çoğaltımı sağlıyor. Yüksek parlaklığa sahip 900cd/m2 LED arka aydınlatmalı ekran hem aydınlık, hem de zayıf ışıklandırmalı koşullarda da far yaratıyor ve dikkat çekiyor. Ayrıca P32LC12’nin IPS LCD paneli daha geniş açı görüntüleme sağladığından ekran üzerindeki içerik farklı konumlardan kolayca görülebiliyor.

Medya gösteriminde kolaylık için tasarlandı

Süper-net görüntü üretimine ek olarak kullanıcılar, herhangi bir harici cihaza gereksinim duymadan depolama sağlayan P32LC12’nin 4GB dahili hafızasından yararlanabiliyorlar.

Alternatif olarak, fotoğraf ve video gibi içerikler HDMI, DVI ve BNC girişleri aracılığıyla aktarılabiliyor. Entegre medya oynatıcının dahil edilmesiyle kolay oynatım özelliğinin yanı sıra programlama aracı gösterilecek içerikleri detaylı olarak programlayabilmeye imkan veriyor. Ayrıca 5W hoparlör çıkışı ile sağlanan net sesler izleyicileri ekranda gösterilen içeriğe adeta bağlıyor.

Sağlam ve uzun ömürlü

P32LC12 tüm iş ortamlarında uzun ömürlü kullanılacak şekilde son derece sağlam tasarlandı. Sağlam IPS LCD ekran ve iç parçalara ulaşan tozun miktarını sınırlandıran fansız havalandırma mekanizması ile desteklenen sağlamlık, çok uzun süreli etkin performans sağlıyor. LED arka aydınlatmalı panel düşük güç tüketimi ile zaman içerisinde tasarruf yaratıyor.

P32LC12 süper geniş ekran Avrupa’da 2014 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Toshiba P32CL12:

  • Panel: 1920 x 540 IPS LED arka aydınlatmalı ekran
  • Parlaklık: 900cd/m2 max
  • 4GB dahili hafıza
  • Dahili medya oynatıcı ve programlayıcı
  • Fansız tasarım
  • Giriş terminali: USB, HDMI®, DVI-I, BNC
  • Medya formatları: WMV, MP4, JPEG, BMP, PNG, MP3, AAC
  • Ses çıkış: 5W + 5W hoparlör çıkışları
  • Ekran boyutu: 80 cm (32”)
  • Görüntü alanı boyutları (H x V): 698.4 x 196.45mm