Anasayfa Haber Dell’den Askeri Alan İçin Yeni Rugged Extreme Cihazlar

Dell’den Askeri Alan İçin Yeni Rugged Extreme Cihazlar

dell-latitude-14

Dell, Rugged Extreme serisine ait en sert görünüşlü notebook’unu ortaya çıkardı. İşte detaylar:

Bu hafta içerisinde Dell tarafından, Rugged Extreme serisi hakkında yeni bir duyuru yapıldı. Latitude 14 Rugged Extreme, güçlü görünüşü ile askeri alanlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış. Bu cihazın yanı sıra bir de katlanabilir notebook özellikleri taşıyan Latitude 12 Rugged Extreme tanıtıldı.

Dell’in açıklamasına göre yeni ürünleri, göründüğünden daha sert ve dayanıklı. Ultra-polimer ve kalın magnezyum alaşımı ile patlamalara karşı direnç gösteriyor. Latitute 14, salmastra bağlantıları ve mühürlü kilit güvenliği sunuyor.

İki cihazda da Directview teknolojisi var. Bu da dış mekanlarda, rahat okuma sağlıyor. Latitude 12, tablet ve notebook özellikleri sergiliyor. Multi-touch dokunmatik ekranla, elinizde eldiven olsa bile etkileşime girebiliyorsunuz.

İki cihazda da 16 GB RAM ve 512 GB SSD dahili depolama alanı var. Ayrıca Latitude 12 Rugged Extreme’de 8 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. Bu kameranın özelliği ise cihazın altında bulunması.

Cihazların ne zaman piyasaya sürüleceği açıklanmadı. Ancak çok yakın bir süre içerisinde pazara çıkacağı detayı verildi.