Anasayfa Oyun Blizzard Yeni Bir Oyun Projesi Peşinde!

Blizzard Yeni Bir Oyun Projesi Peşinde!

Blizzard-logo

Blizzard’ın Overwatch adı altında yeni bir oyunun isim haklarını satın aldığı ortaya çıktı.

Blizzard, sadece 3 büyük markası ile her oyuncunun kalbini fethetmeyi başarmış bir firma. Diablo, Starcraft ve Warcraft serileri ile büyük ilgi çeken firmanın geleceğe yönelik planları da şekillenmeye başladı.

Önce Hearthstone: Heroes of Warcraft ile kart oyunlarına el attılar. Zaten hali hazırda Warcraft’ın masaüstü kart oyunları bulunuyordu. Bunu sanal ortama taşımalarıyla birlikte yeniden gündeme oturdular. DOTA’nın isim haklarına karşı verdikleri uzun süreci kaybeden Blizzard, Heroes of Storm ismiyle de MOBA türüne el attı.

Öte yandan halen içeriği hakkında en ufak bir bilgi kırıntısına sahip olmadığımız Titan projesi mevcut. Şimdi ise Blizzard’ın yeni bir oyunun isim haklarını satın aldığı ortaya çıktı.

Overwatch olarak anılacak bu markanın ne tarzda bir oyun olacağı, tabii ki bilinmiyor. Blizzard tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Firmanın oyun yelpazesini genişletmeyi amaçladığı da iyiden iyiye kesinleşmiş oldu.

Daha öncesinde firmadan Jason Chayes, Blizzard’ın kendi içerisinde çekirdek takımlar kurduğunu ve bu takımların farklı oyunlar üzerinde çalıştığını açıklamıştı.