Anasayfa Haber Toshiba Encore 2 Windows Tabletini Tanıttı

Toshiba Encore 2 Windows Tabletini Tanıttı

encore-2-tablet-8-icn

Encore 2 olarak adlandırılan 2 yeni Windows tablet, Toshbia tarafından resmen tanıtıldı.

Japonya merkezli Toshiba, 2 yeni tabletini ortaya çıkardı. Encore 2 olarak adlandırılan tabletlerin iki farklı modeli var. Biri 8-inçlik diğeri ise 10.1-inçlik olarak kullanıcıya sunulacak. Toshiba, ilk Encore tableti, geçtiğimiz Eylül ayında 329 Dolar etiket fiyatıyla piyasaya sunmuştu.

Yeni tabletler benzer özellikler taşıyorlar. İkisi de 1280×800 çözünürlüğe sahip. Dört çekirdekli Intel Atom işlemci var. 2 GB’lık RAM’in yanı sıra 64 GB’lık dahili depolama alanına sahipler. MicroSD çıkışı sayesinde 128 GB’a kadar yükseltilebiliyor. Ayrıca iki tablet de Windows 8.1 işletim sistemiyle çalışıyor.

İki kameranın da arka tarafında 5 Megapiksellik kamera bulunuyor. Kablosuz bağlantı desteği veren tabletler, microHDMI çıkışına sahip. Ayrıca bu tabletleri satın alan kullanıcılar 1 yıllık Office 365 Personal üyeliği kazanıyorlar. Bu sürüm içerisinde Word, Excel, Power Point, OneNote ve Outlook uygulamaları var. Ayrıca 10.1-inçlik tablet için bir klavye istasyonu hazırlanmış.

Batarya ömrünün günlük kullanımda 10 saat, film izleme süresinin ise 8 saat olduğu belirtilmiş. 8-inçlik Encore 2 tablet 199 Dolar etiket fiyatıyla, 10.1-inçlik Encore 2 tablet ise 269.99 Dolar etiket fiyatıyla satışa sunulacak. Tabletlerin Temmuz ayı itibariyle ABD pazarına giriş yapması bekleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version