Anasayfa Haber Bülten Assassin’s Creed Shadows 15 Kasım’da Çıkıyor

Assassin’s Creed Shadows 15 Kasım’da Çıkıyor

Ubisoft bugün, Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu olan Assassin’s Creed Shadows’un 15 Kasım’da dünya çapında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyun Ubisoft+, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Mac App Store üzerinden Apple silicon’a sahip Mac’ler, Ubisoft Store ve Epic Games Store üzerinden Windows PC’de satışa sunulacak. Ubisoft+’a abone olan veya Eksiksiz Sürüm’ü satın alan oyuncular 12 Kasım’da oyuna üç gün erken erişebilecekler.

Ubisoft Québec (Assassin’s Creed Odyssey) öncülüğünde geliştirilen Assassin’s Creed Shadows, oyuncuları 16. yüzyıl Japonya’sına götürecek. Yeni koalisyonların ortaya çıkması ve yozlaştırıcı dış güçlerin ülkeye sızması huzursuzluğu arttırdığı gibi, ülkeyi umarsızca birlik ve beraberlik yoluna sürüklüyor.

Oyuncular, Iga yöresinden usta bir şinobi Suikastçısı olan Naoe ile tarihe adını yazdırmış güçlü samuray Yasuke’nin ilintili hikayelerini deneyimleyecek. Onların kişisel hikayelerini keşfederken, önemli tarihi figürlerle tanışın ve Japonya için yeni bir çağ başlarken, bu ikilinin ortak kaderini şekillendirin.

Assassin’s Creed Shadows

Oyuncular, Naoe ve Yasuke olarak her karakterin kendine özel ilerleme yolları, becerileri, silah seçenekleri ve istatistiklerine sahip olduğu iki tamamlayıcı oyun tarzında ustalaşabilirler. İster Naoe’nin gizlilik becerilerini ister Yasuke’nin savaş hünerlerini benimsesinler, oyuncular hedeflere yaklaşmak için farklı yollara sahip olacaklar. Naoe ile, düşmanlar tarafından tespit edilmekten kaçınmak için ışık, gürültü, gölge ve değişen çevreyi kullanarak gizli ilerleme mekaniklerini deneyimleyecekler. Yasuke ile daha büyük düşman gruplarını, özenli bir şekilde acımasızca alt edebilecekler.

Oyun, oyuncuların hava durumu ve mevsimlerle değişen çeşitli manzaralara sahip geniş bir açık dünyayı keşfetmelerine olanak tanıyacak. Muhteşem kale kasabaları, hareketli limanlar, huzurlu tapınaklar ve pastoral manzaralara sahip olan feodal Japonya, Anvil oyun motorunun en son sürümü ve yeni nesil konsolların gücü ile sıfırdan inşa edilen benzeri görülmemiş bir dinamizmle hayat buluyor.

Bu zorlu zamanda istihbarat, çok yüksek bir öneme sahip ve böylece yenilenen keşif mekaniğinin merkezinde yer alacak. Oyuncular yeni alanları ortaya çıkarmak ve hedefleri avlamak için kendi casus ağlarını kuracaklar. Görev esnasında yardımcı olmaları için özel becerilere ve yeteneklere sahip müttefikler de işe alınabilecek. Kendi özelleştirilebilir sığınaklarının oluşturulması, oyuncuların ağlarını geliştirmelerine ve yeni mürettebatlarını eğitmelerine olanak tanıyacak. Üs inşası ve yerleşiminden dekorasyon ve aksesuarlara kadar, ev diyebilecekleri benzersiz bir yer inşa edebilecekler.

Oyunun standart sürümü yeni nesil platformlarda 79,99€/69,99$, PC ve Apple silicon’lu Mac’lerde Mac App Store üzerinden ise 69,99 €/$ fiyatla buradan satışa sunulacak. Ayrıca, Assassin’s Creed Shadows’u ön sipariş eden hayranlar, ön sipariş edilen herhangi bir sürüm ile ek bir görev edinecekler. Assassin’s Creed Shadows’un Altın, Eksiksiz ve Koleksiyoncu sürümleri de duyuruldu:

  • Altın Sürüm: temel oyunu, Sezon Kartı’nı (ek açılabilir içeriğe sahip bir bonus görevin yanı sıra yakında çıkacak iki genişletme paketi) ve oyuna 3 günlük erken erişimi içerecek.
  • Eksiksiz Sürüm: temel oyunu, Sezon Kartı’nı, Eksiksiz Paket’i ve oyuna 3 gün erken erişimi içerecek. Eksiksiz Paket: Sekiryu Karakter Paketi (Naoe ve Yasuke kıyafeti ve silahı, aksesuar ve binek), Sekiryu Hideout Paketi, 5 Beceri puanı ve kırmızı/siyah fotoğraf modu filtresini içerecek.
  • Koleksiyoncu Sürümü: temel oyunu, Sezon Kartı’nı, Eksiksiz Paket’i, fiziksel içeriği ve oyuna 3 gün erken erişimi içerecek.Fiziksel içerik bir Steelbook, oyun dünyası haritası, Naoe ve Yasuke Heykelciği, gerçek boyutlu Naoe’nin Katana Tsuba’sı, bir Wall Creed Scroll, 84 sayfalık bir koleksiyoncu sanat kitabı ve 2 sumi-e litografisinden oluşacak.

Oyunun ilk oynanış fragmanı Haziran ayında gösterilecek.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version