Anasayfa Haber Bülten Philips Monitörü 2014 COMPUTEX d&i Altın Ödülü’nü Kazandı

Philips Monitörü 2014 COMPUTEX d&i Altın Ödülü’nü Kazandı

image_1_2in1

Dünyanın neredeyse ilk çerçevesiz Philips İkisi bir arada Monitörü, yenilikçilikte kaydettiği olağanüstü gelişme nedeniyle 2014 COMPUTEX d&i Altın Ödülü’nü kazandı.

Philips İkisi bir arada Monitör (19DP6QJNS modeli), 19-inçlik (48.3 cm) iki adet ekranı birleştirerek daha iyi performans ve elverişli bir görüntü için neredeyse çerçevesiz 32 inçlik (81.3 cm) bir ekran sağlıyor. 3.5 mm’lik minimalist dar çerçevesi ve panoramik IPS ekranı sayesinde müthiş renkli görüntüler her açıdan izlenebilir.

Yerden tasarruf eden bir ayak ile desteklenen ve maksimum ayarlanabilirlik ve görüntüleme rahatlığı düşünülerek tasarlanmış her iki ekran da, tercih edilen görüntüleme açılarının sağlanması için öne ve arkaya doğru 22.5 derece eğilebiliyor. Monitörün hafif ayakizi ise masaüstünüzü temiz tutmak için yayıntısız bir tasarım sağlıyor.

Zarif Philips İkisi bir arada monitör, ilk ekrandaki bir DisplayPort ve VGA girişi ile ve ayrıca ikinci ekrandaki bir VGA girişi ve bir MHL erişimli HDMI girişi ile, rahatlık amacıyla sunulan her iki ekrandaki iki USB girişi sayesinde çoklu bağlantı seçeneklerini cömertçe sunuyor. Monitörün MHL özelliği mobil cihazlarınıza büyük ekranda hayat veriyor, böylece uyumlu akıllı telefonunuzdan ya da tabletinizden doğrudan içerik görüntülerken aynı zamanda cihazınızı şarj da edebiliyorsunuz.

Philips İkisi bir arada monitör, her ortam için optimum bir ekran. Ofiste alanınızı genişletmek için mükemmel olan bu monitör sayesinde yan yana karşılaştırmalar yapabilir, belgeleri gözden geçirirken daha fazla ekran alanına sahip olabilir, böylece verimliliği ve üretkenliği artırabilirsiniz. 3D grafik kullanan ya da CAD-CAM çözümleri için aşırı detaylı bilgiye gereksinim duyan tasarımcılar için ideal olan bağlantılı bu ekranlar, yaratıcılık için daha fazla alan sunuyor ve çoklu tasarım araçlarını kullanıyor. Üstelik oyunseverler de bir ekranda iki oyuncu için kusursuz bir ortam sağlayan çifte ekran karşılaştırmalarıyla kendilerini oyunun heyecanına kaptırabilirler.

Philips 19-inçlik (48.3 cm) İkisi bir arada monitör şu anda Avrupa’da piyasada bulunmuyor.