Anasayfa Haber Fransa Milli Takımı Gözetleniyor!

Fransa Milli Takımı Gözetleniyor!

drone

Fransa Futbol Takımı’nın teknik direktörü Didier Deschamps, antrenman sahaları üzerinde dolaşan insansız hava aracından şüphelenerek polise başvurdu.

FIFA Dünya Kupası tüm hızıyla başladı. Takımlar kupaya ulaşmak için canla başka mücadele veriyor. Fransa teknik direktörü Didier Deschamps ise takımının gözetlendiği iddiasıyla polise başvurdu.

Fransa milli takımının özel çalışma sahası üzerinde dolaşan insansız hava aracı (İHA), teknik heyeti kuşkulandırdı. Diğer takımların ya da medyanın milli takımı gözetlediği düşünülüyordu. Polisin araştırması sonucunda İHA’nın bir takımdan ya da medya grubundan gelmediği anlaşıldı.

İHA’nın sahibi yakın çevrede oturan bir vatandaş. Sahadaki çalışmaların başlamasından 1 saat önce İHA’sını gezdirmeye çıkaran vatandaş, polis tarafından sorguya alındı. İsmi açıklanmasa da bu kişinin Fransa – Honduras maçı öncesinde, takımın nasıl çalıştığını merak ettiği belirtildi. Çünkü maçı izleyemeyeceğini düşünmüş.

Vatandaşa herhangi bir cezai yaptırım yapılacak mı henüz bilinmiyor. Ama Fransa milli takımı kısa süreli bir ajan tehlikesi atlatmış oldu.