Anasayfa Video Kafa Ayarı Kafa Ayarı #8 – Depremler, İklim Kontrolü ve Komplo Teorileri

Kafa Ayarı #8 – Depremler, İklim Kontrolü ve Komplo Teorileri

HAARP ile başlıyoruz bu yüzden lütfen alüminyum folyolarınızı hazırlayın! Radyo dalgalarıyla beyin kontrolünden, Körfez Savaşı Sendromu’na kadar birbirinden fantastik konular Kafa Ayarı’nda! Deprem, Tsunami, iklim kontrolü ve sayısız komplo teorisi ne diyor? Alaska’da neler oluyor? Hepsi Kafa Ayarı #8’de…

Şu çekilmez, sıcak ve nemli havalarda Alaska’dan bahsedip sizi bir nebze serinletmek, Tesla’nın hayalinden yola çıkıp DARPA’nın elinde şekillenen HAARP projesinin gerçeklerinden ve efsanelerinden bahsetmek için yola çıktık.

Bu yolda Dünya’nın ilk savaş sonrası psikolojik rahatsızlıklarından tutun da Fukishima Faciası’na kadar pek çok diyar gezdik, dolaştık. Uranyum mermiler, mikrodalga silahları ve daha fazlasını bulacağınız bu programda amacımız elbette sadece muhabbet.

Disclaimer: Bilim ve teknolojiye önem veren bir yayın olarak Kafa Ayarı’nda bu tür komplo teorilerinden “Komplo teorisi” olarak bahsettiğimizi, programın amacının eğlence olduğunu hatırlatırız. Kafanıza saracağınız alüminyum folyo sizi beyin kontrolünden ve düşünce okumadan koruyabilir de korumayabilir de.

Videolarımızı beğeniyorsanız kanalımıza abone olmayı unutmayın…