Anasayfa Video Kafa Ayarı Kafa Ayarı #8 – Depremler, İklim Kontrolü ve Komplo Teorileri

Kafa Ayarı #8 – Depremler, İklim Kontrolü ve Komplo Teorileri

HAARP ile başlıyoruz bu yüzden lütfen alüminyum folyolarınızı hazırlayın! Radyo dalgalarıyla beyin kontrolünden, Körfez Savaşı Sendromu’na kadar birbirinden fantastik konular Kafa Ayarı’nda! Deprem, Tsunami, iklim kontrolü ve sayısız komplo teorisi ne diyor? Alaska’da neler oluyor? Hepsi Kafa Ayarı #8’de…

Şu çekilmez, sıcak ve nemli havalarda Alaska’dan bahsedip sizi bir nebze serinletmek, Tesla’nın hayalinden yola çıkıp DARPA’nın elinde şekillenen HAARP projesinin gerçeklerinden ve efsanelerinden bahsetmek için yola çıktık.

Bu yolda Dünya’nın ilk savaş sonrası psikolojik rahatsızlıklarından tutun da Fukishima Faciası’na kadar pek çok diyar gezdik, dolaştık. Uranyum mermiler, mikrodalga silahları ve daha fazlasını bulacağınız bu programda amacımız elbette sadece muhabbet.

Disclaimer: Bilim ve teknolojiye önem veren bir yayın olarak Kafa Ayarı’nda bu tür komplo teorilerinden “Komplo teorisi” olarak bahsettiğimizi, programın amacının eğlence olduğunu hatırlatırız. Kafanıza saracağınız alüminyum folyo sizi beyin kontrolünden ve düşünce okumadan koruyabilir de korumayabilir de.

Videolarımızı beğeniyorsanız kanalımıza abone olmayı unutmayın…

30 Yorumlar

  1. videoların altına bir de mp3 linki koyma imkanınız var mı acaba?
    telefona atıp çalışırken dinlemek keyifli olurdu.

      • Google’a youtube mp3 yazıp siteye girdiğinizde videonun linkini oraya kopyalayın.Görüntü kısmını atıp ses kısmı kalacaktır.Download a basarak indirebilirsiniz.

        • teşekkürler, fakat şu var ki, envai çeşit bilgisayar haşerelerine de davetiye çıkarmak demek oluyor bu, fakat şimdilik nefesi tutup suya dalmaktan başka çare görünmüyor, yine de teşekkürler dostum.

  2. işte bu ya, bilgili olduğunuzu hep biliyordum. sonunda ‘komplo’ teorileri hakkında bir şeyler umarım daha fazla konular ile karşımıza gelirsiniz.

  3. işte bu ya, bilgili olduğunuzu hep biliyordum. sonunda ‘komplo’ teorileri hakkında bir şeyler umarım daha fazla konular ile karşımıza gelirsiniz.

  4. Çok beğendim ve keyifle izliyorum. Videolarınıza biraz bahsettiğiniz şeyler hakkında resimler ve kısa videolar ekleseniz daha güzel olacağını düşünüyorum. Örneğin HAARP’a google eart’ten baktığınız yerde harita görüntüsü çıksa…

    • Teşekkür ederiz, bir yandan diğer videoları yetiştiriyoruz, öte yandan size de konuyu merak edip biraz araştıracak alan bırakıyoruz. Gelecek videolarımızda daha fazla görsel ve eklemeye gayret edeceğiz.

  5. Aslında Ülkemizde eksik olan bir diğer konuda Kriz Masası Arkadaşlar.
    En kötü ihtimallere göre senaryolar düşünülerek bunlara çözüm aranan masa….
    Çünkü bizde yok böyle acil durumlarda ne yapılması gerektiğini hala bilmiyor insanlar mesela
    http://bit.ly/1rGPv1R

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version