Anasayfa Haber Dubai’nin Altın Oyun Konsolları!

Dubai’nin Altın Oyun Konsolları!

Yolunuz Dubai’ye düşerse ve para sorun değilse, altın kaplama bir oyun konsolu satın alabilirsiniz.

Dubai’deki en büyük elektronik perakende mağazası olan Jumbo Electronics, bir seri özel oyun konsolu üretmesi için ünlü İtalyan kuyumcusu Gatti ile anlaşma imzaladı. Bu anlaşmaya göre üretilen ilk Sony Playstation 4 ve Microsoft Xbox One oyun konsolları, halen Dubai’de sürmekte olan Games14 konferansı bünyesinde müşterilerin beğenisine sunulacaklar.

Bu konsolların her biri 50,000 dirhem fiyatla satışa sunulacak, yani yaklaşık 13,500 Amerikan dolarından biraz daha fazlasına geliyorlar. En büyük özellikleri ise, Gatti tarafından tasarlanan ve üretilen, altın kaplama özel gövdeye sahip olmaları! Altın kaplama olmaları dışında başka herhangi bir ek özellikleri yok. İç donanım ve performans tamamen plastik gövdeli kardeşleriyle aynı.

Jumbo Electronics sipariş ettiği tüm altın kaplama konsolları kısa sürede satacağından emin görünüyor. Dubai’de bu aralar altın kaplama oyun konsollarının gençler arasında pek moda olduğu söyleniyor. Petrol zengini Arap şeyhlerinin tuvaletlerinin bile som altından olduğu düşünüldüğünde, çocuklarının oyun konsollarının da altın kaplama olmasına şaşırmamak lazım herhalde!