Anasayfa Haber Xbox Live Gold Üyelerine Bedava Oyunlar!

Xbox Live Gold Üyelerine Bedava Oyunlar!

Microsoft, Xbox Live Gold üyeliklerini iptal etmeyenleri memnun etmek için kesenin ağzını açıyor.

Geçtiğimiz Mayıs ayında bir duyuruda bulunan Microsoft, bundan sonra Xbox sahiplerinin konsollarındaki uygulamalardan faydalanmak için Xbox Live Gold üyelik sahibi olmak zorunda olmayacaklarını bildirmişti. Bu tabii ki konsol sahipleri için gayet faydalı bir karardı, ancak pek çok Xbox sahibinin Gold üyeliklerini iptal etmeleri için de iyi bir bahaneydi.

Microsoft o zamandan beri Gold üyeliğini sürdüren Xbox sahiplerini memnun etmek ve onları üyeliğe devam etmeye ikna için kesenin ağzını açıyor. Oyun konsolu sahiplerini nasıl memnun edersiniz? Tabii ki onlara oynayabilecekleri iyi oyunları bedavaya vererek! Bunu akıl etmek için pazarlama eğitimi almış olmaya bile gerek yok.

Xbox Live Gold üyelik sahipleri Deals with Gold ve Games with Gold başlıklı kampanyaları devamlı takip etmeliler, çünkü bu başlıklar altında iyi oyunlar, ücretsiz olarak Gold üyelere sunuluyor. Hatta sonradan Gold üyeliği iptal ettirseniz bile, bu oyunları kaybetmiyorsunuz. Bu kampanyaların son örneği oyunculara, sahip oldukları konsolun modeline göre farklı oyunlar sunuyor.

Eğer Xbox 360 sahibi bir Gold üye iseniz, Halo: Reach bedava indirmenize açılmış olmalıdır. Xbox one sahibi Gold üyeler ise Crimson Dragon ve Super Time Force adlı oyunları bedava indirebilecekler.