Anasayfa Haber Handsome Jack Sahneye Çıkıyor!

Handsome Jack Sahneye Çıkıyor!

Borderlands: The Pre-Sequel için çıkacak olan ilk DLC’nin ana karakteri Handsome Jack olacak.

Borderlands: The Pre-Sequel için toplamda dört yeni DLC çıkması planlanıyor. Bunlardan ilki olan Handsome Jack Doppelganger Pack için belirlenen çıkış tarihi ise 11 Kasım. Bu ilk ek görev paketinin fiyatı 10 dolar olarak belirlenmiş, ancak Season Pass alanlar tabii ki ücretsiz indirecekler.

Borderlands 2’de karşımıza düşman olarak çıkan Handsome Jack’ın nasıl sıradan bir Hyperion programcısından, Hyperion CEO’suna dönüştüğünün hikayesi, aslında Pre-Sequel’in ana senaryosunu oluşturuyor. Bu ilk DLC’nin de bu hikayeyi daha da açması bekleniyor. Ancak Handsome Jack gerçekte kendini doğrudan tehlikeye atmayı seven biri olmadığından, ek görev paketinde oynayacağımız karakter gerçek Jack olmayacak.

Jack bu iş için kendini klonluyor ve kopyasını gönderiyor, yani oyunda canlandıracağımız ana karakter gerçekte Jack’in bir kopyası. Fakat Jack bununla da yetinmiyor ve savaş alanın kopyasına yardımcı olmaları için iki dijital klon daha yaratıyor. Yani Handsome Jack’in ana yeteneği kendinden savaş alanına iki tane daha sürmek olacak. Ancak bu kopyalar tıpkı Ronald’ın tareti ya da Wilhelm’in dronu gibi dijital olduklarından, enerjileri ancak kısıtlı bir süre yetiyor.

Jack’in yetenek ağacı da birbirinden çok farklı üç koldan oluşuyor. Hero of This Story yetenekleri daha ziyade ana karakteri güçlendirmeye yönelik özellikler barındırıyor. Greater Good yeteneklerine yatırım yapmak, Jack’i özellikle multiplayer oyunlarda diğer oyuncu karakterlerini destekleyecek bir şekilde geliştirecek. Free Enterprise yetenekleri ise Jack’in silah kullanma becerisini geliştirecek ve saldırgan oynamayı seven oyunculara hitap edecektir.

Tabii ki bu yeni DLC yeni karakterin ve hikayenin yanı sıra, yeni silahlar ve yükseltilmiş seviye üst sınırı da getiriyor. 2K Games tarafından çıkarılacak olan diğer 3 DLC hakkında henüz çok fazla bilgi yok, ancak bir tanesinin ana karakteri geçenlerde basına sızmıştı. Bu karakterin hangi DLC’nin içinde olacağı merakla bekleniyor.