Anasayfa Haber Bülten TeamViewer 10 Beta Yayınlandı

TeamViewer 10 Beta Yayınlandı

Kullanımı daha kolay, daha özel ve daha iyi haberleşmeye sahip tasarım ile TeamViewer 10 Beta yayınlandı.

TeamViewer 10 merkezi yönetilen ayar ilkeleri, daha derin özelleştirme, bir tıklama ile HD sesli video çağrıları, gelişmiş sohbet fonksiyonu, performans optimizasyonları ve daha fazlası ile piyasaya çıkıyor. Aynı zamanda TeamViewer 10 4K ekranlar ve Mac OS X Yosemite dahil olmak üzere en son donanım ve işletim sistemlerinden faydalanmak için özellikler sunmakta.

TeamViewer 10 için geniş özellik çeşitlerinin detaylı açıklamaları da TeamViewer 10 bilgi sayfasında yayınlandı.

TeamViewer 10 yeni özellikleri

  • Performans optimizasyonları: Çok çekirdekli işlemcilerle CPU kullanım optimizasyonları, HD ses iletim kalitesi ve Management Console için daha hızlı oturum açma ve yükleme süreleri sadece birer örnektir.
  • Genel ayar ilkeleri: Ayar ilkelerini genel olarak uygulayın, dağıtımlarını yapın ve gerekirse uygulatın, tümü Management Console ile. .reg dosyalarının alınmasına artık gerek yoktur.
  • Sohbet geçmişi ve kalıcı sohbet grupları: Sohbet geçmişindeki (referans amaçlı) önceki mesajlara bakın ve devam eden konuşmalar için kalıcı sohbet grupları oluşturun. Tabi ki, konuşmalarınızın tamamı uçtan uca şifrelenmiştir.
  • Tek tıklama ile video aramaları: Bir toplantı başlatma zorunluluğu olmadan uçtan uca şifrelenmiş video ve mükemmel kalitede VoIP ile meslektaşlarınıza ulaşın.
  • Ultra Yüksek Çözünürlük (4K) desteği: Akıllı ölçeklendirme sayesinde TeamViewer 10 hem uzaktan kontrol hem de toplantı oturumları için 4K ekranlara kesintisiz bağlantı sağlar.
  • Kurumsal kimliğinize daha fazla önem: Özelleştirmeler şimdi hem modüller hem de bekleme odaları için yükleme sitesine uygulanmıştır.
  • Bilgisayarlar & Kişiler API: Bilgisayarlarınızı ve kişilerinizi herhangi bir yazılıma entegre edin.
  • Dropbox, Google Drive ve daha fazlası ile entegrasyon: Nerede olursanız olun dosyalarınızın paylaşılmasını sağlayın.

TeamViewer 10 sürümü sunulduktan sonra, web sitesindeki yükleme bağlantısı yeni sürümü gösterecektir. TeamViewer 9’u Eski sürümler arşivlerinden hala indirebiliyor olacaksınız. TeamViewer 10 sürümüne yükseltmemeye karar verseniz bile önceki TeamViewer sürümünü hiçbir sınırlama olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu durumda, karşıdaki kişiler de aynı sürümü kullanmaya devam etmelidirler.

TeamViewer 10 indirmek için tıklayın.