Anasayfa Haber Batman: Arkham Knight Neye Benziyor?

Batman: Arkham Knight Neye Benziyor?

2015 yılında çıkacak olan Batman: Arkham Knight için yayınlanan yeni oyun içi video bize pek çok ipucu veriyor.

Rocksteady Studios tarafından geliştirilmekte olan Batman: Arkham Knight, son yılların en başarılı oyun serilerinden biri haline gelen Batman: Arkham serilerinin dördüncü oyunu olacak. Resmi çıkış tarihi olarak 2 Haziran 2015 gösterilen oyun, Xbox One ve PS 4 ile birlikte PC için de çıkacak.

Bu yeni oyunda Batman’ın ölümcül düşmanı Scarecrow ile mücadelesine şahit olacağız. Ancak tek düşman o olmayacak, bu defa işin içine Arkham Knight adlı ve kelimenin tam anlamıyla Batman’ın anti-tezi olan bir karakter daha giriyor. Kahramanımız bu defa Batmobil’i de çok daha etkin olarak kullanacak. Tabii ki hep olduğu gibi pek çok kendine has teknolojiden ve özel dövüş tekniklerinden de faydalanacak.

Aşağıdaki video Batman: Arkham Knight’ın grafiklerini olduğu kadar, nasıl oynandığını göstermesi açısından da önemli. Üç bölümlük bir seri halinde yayınlanacak olan bu videoların ilkinde, Batman’ın saldırıya uğrayan kimyasal madde fabrikasına girişini izliyoruz. Tamamen oyun içi görüntülerden oluşan video, Batman’ın yeni dövüş hareketlerini de gösteriyor.