Anasayfa Haber God Of War Tasarımcısından Yeni Oyun!

God Of War Tasarımcısından Yeni Oyun!

Twisted Metal ve God of War gibi efsane oyunların yaratıcısı olan David Jaffe, yeni ve gizli bir oyun projesi üzerinde çalışıyor.

2012 yılında Twisted Metal’in yapımcısı olan Eat Sleep Pray oyun firmasından ayrılan David Jaffe, kendine The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency adını verdiği yeni bir oyun şirketi kurmuştu. Bu süre içinde pek sesi soluğu çıkmadan çalışan Jaffe ve ekibinin, yeni projelerini çok yakında açıklayacakları duyuruldu.

Jaffe yeni oyunun ne olacağını şimdilik sır gibi saklıyor, ancak bir yandan da aşağıdaki gibi ilginç video ve Twitter mesajlarıyla ilgiyi canlı tutmaktan da çekinmiyor. Bazılarına göre bu yeni yapım bu aralar pek moda olan korku türünde olacak. Ancak oyunun daha önceden var olan bir seri üzerine kurulduğu söylentileri de oyuncularda yeni bir Twisted Metal beklentisi yaratıyor.

Bu yeni oyunun ne olacağını öğrenmek için Aralık ayını beklemek gerekecek. Amerika’nın Las Vegas kentinde düzenlenecek olan PlayStation Experience 2014 etkinliğinde resmen tanıtılacak olan oyun, büyük ihtimalle sadece Sony’nin Playstation 4 oyun konsolu için çıkarılacak.