Anasayfa Haber Tomb Raider İçin Mini Dizi Çekilebilir

Tomb Raider İçin Mini Dizi Çekilebilir

Aktör Stephen Lunsford tarafından paylaşılan bir mesaj, Tomb Raider konulu bir mini dizi serisinin çekilebileceğine işaret ediyor.

2013 senesinde yeniden başlatılan Tomb Raider oyun serisinin ikinci oyunu olan Rise of the Tomb Raider 2015 yılında piyasaya çıkacak. Ancak yeni oyun satışa çıkmadan önce, gerçek aktörlerle çekilen bir Tomb Raider mini dizisinin çekilme ve yayınlanma ihtimali olduğu ortaya çıktı.

Bu ihtimali ortaya çıkaran kişi ise, paylaştığı bir Instagram resminde yazdığı mesajla konuyu gündeme getiren aktör Stephen Lunsford oldu. Oyunun yapımcı firması Crystal Dynamics ofisinde çektiği fotoyu yükleyen Lunsford, konuyla ilgili detaylı bilgi vermedi. Lunsford’un bu tür bir projeyle ne gibi bir bağı olabileceği de tartışmalı.

Aktörün çeşitli televizyon ve YouTube yapımlarında rol almasının yanı sıra, senaristlik ve yönetmenlik geçmişi de bulunuyor. Ayrıca Lunsford’un söylediklerinden, bu mini dizinin haricinde bir de yeni Tomb Raider filmi çekilebileceğine dair ipuçları çıkarmak mümkün. Sonuçta Crystal Dynamics’in, Tomb Raider gibi para kazandırdığı ispatlanmış bir markadan olabildiğince faydalanmak istemesi herhalde kimseyi şaşırtmayacaktır.