Anasayfa Haber Bedava Windows 10 Açıklaması!

Bedava Windows 10 Açıklaması!

Microsoft canlı yayında Windows 10 işletim sistemine ücretsiz yükseltme sunacağını ve şartlarını açıkladı. İşte bedava Windows 10 yükseltmesinden yararlanacak olanlar…

Yazılım devi Microsoft yeni Windows 10 işletim sistemine bir yıl boyunca ücretsiz yükseltme imkanını sunacak. Daha önce Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 satın almış olan kullanıcılar bir yıl boyunca ücretsiz olarak yeni Windows 10 işletim sistemine yükseltme yapabilecekler. Gelecek detaylar, gelişmeler ve ilk kez Windows alacaklar için fiyatlar ya da abonelik ücretleri önümüzdeki günlerde güncellemeler ile belli olacak.

Windows 10 yeni DirectX 12 ile oyuncular için önemli özellikler getirecek. Biz de daha önce Kafa Ayarı’nda “Yeni Windows Ücretsiz Olur mu?” sorusunu sormuştuk. İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz:

Kafa Ayarı #29 – Yeni Windows Ücretsiz Olur mu?

Microsoft’un canlı duyuruyu yaptığı Windows 10 Briefing etkinliğini bu adresten İngilizce olarak izleyebilirsiniz. Windows 10’u ücretsiz olarak denemek istiyorsanız, kurulum rehberimizi izleyebilirsiniz.

Windows 10 Kurulum Rehberi: Windows 8.1 Dual Boot

Son olarak Windows tarihine MS-DOS’tan başladığımız programımızı kaçırdıysanız onu da buradan izleyebilirsiniz:

Kafa Ayarı #19 – MS-DOS’tan Windows 10’a Uzun Yolculuk

Güncelleme: Microsoft’un Windows 10’a geçiş hakkında verdiği detayları, kendi resmi açıklamasıyla burada okuyabilirsiniz…