Anasayfa Haber Humble Bundle’dan Neredeyse Bedavaya Star Wars Koleksiyonu

Humble Bundle’dan Neredeyse Bedavaya Star Wars Koleksiyonu

Star Wars koleksiyonu
Star Wars koleksiyonu

1 Dolara bir sürü, 10 dolara çok daha fazla oyun satın alabildiğiniz Humble Bundle kampanyalarına Star Wars koleksiyonu eklendi. İşte paketteki oyunlar…

Yardım kuruluşları için bağış ile oyun satan Humble Bundle‘ın yeni Star Wars pakedi, serinin eski hayranlarını mutlu etti. İster 1 dolar, ister daha fazla verin serideki pek çok oyunu alıp Steam kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.

Star Wars Knights of the Old Republic, Jedi Knight: Jedi Academy ve Star Wars Dark Forces oyunlarını 1 dolar da verseniz alıyorsunuz. Ortalamanın üzerinde bağış yaparsanız da Star Wars Battlefront II, Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Republic Commando oyunları ekleniyor. Şu an için ortalama 11.3 dolar yani direkt olarak 12 dolar ve üzerinde harcamak en mantıklısı.

Neden mi? Zira 12 dolar harcarsanız Star Wars Empire at War: Gold Pack, Star Wars The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition ve Star Wars The Force Unleashed II de ekleniyor. Finalde ortalama çok yükselmediyse bu kampanyaya sonradan eklenecek sürpriz Star Wars oyunlarına da sahip oluyorsunuz.

Bu kampanyadaki pek çok oyun artık klasik olmuş durumda. Ancak hem eski günleri anmak, hem de dijital oyun koleksiyonunuzu zenginleştirmek için harika bir fırsat.