Anasayfa Haber Bülten AOC, 27 İnçlik WQHD Monitörü Piyasaya Sunuyor

AOC, 27 İnçlik WQHD Monitörü Piyasaya Sunuyor

AOC Q2778VQE hem oyun ve film tutkunlarına, hem de profesyonel kullanıcılara hitap ediyor.

AOC’nin yeni WQHD monitörü AOC Q2778VQE, 16:9 görüntü oranına, geniş görüntüleme açılarına (170° yatay/160° dikey) ve 2560×1440 piksel çözünürlüğe sahip  68,6 cm (27″) TN paneli ile karşınızda. Bu şekilde, bilgisayar oyunlarının tadını, standart Full HD monitörlerin sunduğundan çok daha zengin ayrıntılarla çıkarabilirsiniz. Ayrıca, özellikle eğlence amaçlı kullanıcılar, hayalet görüntüleri neredeyse ortadan kaldıran sadece 1 ms’lik oldukça kısa tepki süresinden fazlasıyla faydalanabilirler. Böylece, oyuncular ve film tutkunları hızlı, aksiyon yüklü sahnelerde bile canlı ve net görüntülerin keyfini çıkarabilirler. Monitörün süper hızlı DisplayPort giriş seçeneği ise yüksek çözünürlüklü içeriği özellikle akıcı bir biçimde iletmek için ideal bir seçim.

Öte yandan profesyonel kullanıcılar da AOC Q2778VQE monitörden anlamlı bir üretkenlik artışı elde edebilirler. Fazla piksel sayısı aynı anda daha fazla uygulama penceresinin görüntülenmesini sağlıyor, bu da çoklu görev yürütmeyi daha fazla kolaylaştırıyor. Büyük 68,6 cm (27″) ekran sayesinde, bütün içerikler sorunsuz bir biçimde farkedilebilecek kadar büyük görüntülenebiliyor. Ayrıca grafik programları gibi tek tek uygulamalar da daha yüksek çözünürlükten fazlasıyla yararlanıyor.

Örneğin fotoğrafçılar, fotoğraflarını inanılmaz ayrıntılara sahip biçimde canlandırabiliyorlar ve daha düşük çözünürlüklü ekranlardaki kadar yakınlaştırmaya gerek duymadan en küçük ayrıntıyı bile kolayca yönetebiliyorlar. Monitörün 350 cd/m² olan yüksek parlaklığı ise fotoğrafların ve diğer içeriğin daha da iyi görünmesini sağlıyor.

Çok yönlü ve verimli

AOC Q2778VQE, farklı görüntü kaynakları arasında bağlantı kurarken kullanıcılara çeşitli seçenekler sunmak için DisplayPort, HDMI, DVI ve D-Sub konektörlerine sahip. Böylece, aynı anda video oyun konsolu ile birkaç bilgisayarı bağlamak sorun olmuyor.

Üstelik ekran, yüksek performansı ve çok yönlülüğü pahasına sürdürülebilirlikten de ödün vermiyor. AOC Q2778VQE, akıllı enerji tasarrufu özellikleri Eco Mode ve e-Saver’a sahip. Ayrıca monitör, EnergyStar 6.0 ve TCO 6.0 gibi sıkı kontrollü çevre sertifikalarının da gerekliliklerini yerine getiriyor. AOC’nin tüm ekranlarında olduğu gibi, bu ekranı da yerinde değişim servisini de içeren üç yıl garantiye sahip.

AOC Q2778VQE 699 USD (KDV hariç) tavsiye edilen perakende fiyatından piyasada bulunabilir.

Bu monitörü, son dönemde yenilenen AOC websitesi www.aoc-europe.com’dan da kendiniz inceleyebilirsiniz.