Anasayfa Haber GTA 5 Yine Ertelendi!

GTA 5 Yine Ertelendi!

Grand Theft Auto serisinin son oyunu GTA 5 yine ertelendi! İşte Rockstar’dan yeni GTA 5 PC sürümü resmi çıkış tarihi…

Grand Theft Auto 5’in çıkış tarihi yeniden ertelendi ancak bu sefer erteleme o kadar da uzak bir tarihe değil. GTA 5’in geliştiricisi olan Rockstar, yaptığı resmi açıklama ile oyunculardan özür diledi. Bu GTA 5’in PC sürümünün çıkışının ilk ertelenişi değil.

“Dünya çapında oyunun çıkması için gün sayan PC oyuncularından özür dileriz, fakat oyunun son düzeltmelerinin yapılması ve hem Heist, hem de GTA Online deneyiminin PC sürümü çıkar çıkmaz sorunsuz olması için biraz daha zaman gerekti” açıklaması yapan Rockstar, yeni resmi çıkış tarihinin 24 Mart’tan 14 Nisan’a ertelendiğini belirtti.

20 Gün şüphesiz uzun bir erteleme süresi değil, ancak birbiri ardına gelen GTA 5 PC sürümü çıkış tarihi ertelemeleri PC oyuncularının sabrını sınıyor. Oyunun PC sürümünün bu kadar ertelenmesinde elbette konsollarda olmayan yeni nesil 4K grafiklerin, birinci şahıs gözünden oynanış modunun da payı var. Oyun çıktığı zaman iyi optimize edilmiş olmazsa o zaman Rockstar’ın imajı ciddi zarar görebilir.

 

GTA 5: Grand Theft Auto 5
GTA 5: Grand Theft Auto 5

gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-1 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-2 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-3 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-4 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-5 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-6 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-7 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-8 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-9 gta-5-grand-theft-auto-5-ekran-goruntusu-10