Anasayfa Haber NVIDIA’dan Battlefield Hardline için Güncel Sürücü

NVIDIA’dan Battlefield Hardline için Güncel Sürücü

Nvidia

NVIDIA, Battlefield Hardline çıkışı yaklaşırken oyun için optimize edilmiş sürücüsünü yayınladı.

Uzun zamandır büyük çaplı oyunların çıkışından hemen önce oyun için optimize edilmiş sürücüleri yayınlayan NVIDIA, bu geleneğini Battlefield Hardline ile de devam ettiriyor. Geriye dönüp baktığımızda firmanın daha önce Thief, TitanFall, Watch Dogs, Metro: Redux, Middle-earth:Shadow of Mordor, F1 2014, Aliens: Isolation, Borderlands: The Pre-Sequel!, Civilization:Beyond Earth, Lords of the Fallen, Assassin’s Creed: Unity, World of Warcraft: Warlords of Dranear, Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 4, Dragon Age Inquisition, The Crew, Dying Light, Evolve veya  Total War: Attalla gibi oyunlar için Game Ready adını verdiği oyuna hazır sürücler çıkardığını görüyoruz. Firmanın son sürücüsü 347.88 de Battlefield Hardline için iyileştirilmiş.

Oyunun Beta sürümünden bu yana kullanıcılara akıcı bir oyun deneyimi, yüksek FPS ve hatasız bir oyun sunmak için çalışan firma, 347.88 sürücüsü ile bütün çalışmalarını bir araya getirmiş ve Microsoft’tan da WHQL sertifikasını alıp sürücüyü oyuncuların beğenisine sunmuş durumda. 347.88 sürücüsünü yükleyen oyuncular, Battlefield Hardline için SLI desteği elde etmenin yanı sıra GeForce Experince ile de oyunu tek tıkla optimize edebiliyor.

Tüm bunlara ek olarak yeni sürücü, GeForce GTX Titan X için de destek sağlıyor. 347.88 sürücüsünün GTX 400 serisi ve üstü ekran kartlarını desteklediğini de belirtelim.

Sürücüyü GeForce Experinece içerisinden güncelleyebilir ya da Geforce.com üzerinden indirebilirsiniz.