Anasayfa Video Oyunlarda Distopya ve Kıyamet Sonrası

Oyunlarda Distopya ve Kıyamet Sonrası

Oyunlarda Distopya ve Kıyamet Sonrası
Oyunlarda Distopya ve Kıyamet Sonrası

Distopyalar neden ilgimizi çekiyor ve özellikle kıyamet sonrası oyunları neden bu kadar seviyoruz? Karanlık gelecek senaryolarının ötesinde yeniden kurulan dünyalara gidiyoruz…

Bir yanda Blade Runner gibi karanlık tonlara sahip, Cyberpunk lezzetler taşıyan distopya gelecekler, öte yanda uygarlığın çöktüğü Post Apocalyptic yani kıyamet sonrası senaryolar var.

Hem konuyu işleyen oyunları, hem de bu oyunların arkasındaki insanı; insanlığın kıyameti ve kıyamet sonrasını düşünme sebeplerini konuşuyoruz. İyi seyirler dileriz…

20 Yorumlar

    • İyi ki de olmamış yapılsaydı ortaya DayZ gibi bug bi oyun çıkardı. İlerde remake falan yapılırsa müthiş olur.

  1. Sohbet çok hoş. yalnız “beteşta” demesek artık. :) Nereden çıktı bilmiyorum da bugünlerde herkes böyle telaffuz ediyor, kulak tırmalamaya başladı artık.

  2. Merhabalar. Sosyalde adım Enes Gökce. Hayali sistem uyarısıyla 30 Temmuza kadar ban yedim. Ancak sistemimi aldım ve şu an elimde. Faturalarını paylaşabilirim. Lütfen bu hatayı düzeltin. Saygılar…..

  3. Ben de kıyamet sonrası oyunlarını severim. Neden sevdiğimi hiç düşünmemiştim. Sanırım kıyamet sonrasında hayatta kalmak ve olanları görebilmek. Tabi gerçekten hayatta kalsak yakınlarımızı kaybettiğimiz için çok acılı bir süreç olurdu.

  4. Fallout 3 TÜRKÇE YAMA ÇALIŞMASINA KATKIDA BULUNMAK İSTEYEN VAR MI ?

    fallout 3 oyunu oynamaya karar verdim bu videodan sonra oyunu kurdum ve hikayesi gerçekten uzun sonra Türkçe yama aramaya karar verdim yama çıkmamış yılların oyunu olmasına karşın şuan bi arkadaş yama yaptığını söylüyor baktım çok az bir kısmını Türkçeleştirmiş diyalogların bende onunla irtibata geçerek nasıl dosyalara erişebileceğimi öğrendim çeviri işinde yardım etmek isteyen olursa bana ulaşsınlar Technopat foruma a konu açmak isterim fakat TÜRKÇEM yeterli değil ban yiyip duruyorum ilgilenenler kallifurkan@gmail.com yada facebok/twitter.com/kallifurkan

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version