Anasayfa Haber Gears Of War: Ultimate Edition Alana Tüm Seri Bedava!

Gears Of War: Ultimate Edition Alana Tüm Seri Bedava!

Microsoft, Gears Of War: Ultimate Edition alan Xbox One sahiplerine, serinin diğer oyunlarını ücretsiz sunacak.

Geçtiğimiz E3 fuarında Microsoft tarafından yapılan duyurular arasında en ilgi çekenlerden biri de, Xbox One konsolunda geriye dönük uyumluluğun açılacağına dair olan idi. Bu sayede Xbox One sahipleri eski Xbox 360 oyunlarını da zaman içinde oynama imkanına kavuşacaklar. Bunun için gerekli olan port etme işlemini doğrudan Microsoft yapacağından, bu durum yapımcılara da herhangi bir yük bindirmeyecek. Ancak tabii ki bu işlem zaman alacak ve ancak yeni yıldan sonra tam anlamıyla devreye girecek.

Geriye dönük uyumluluk konusundan olabildiğince faydalanmayı amaçlayan Microsoft, bunun için Gears of War serilerini örnek seçerek bir kampanya başlatmış bulunuyor. Halen yapılmakta olan Gears of War: Ultimate Edition serinin ilk oyununun yeniden yapılandırılmış sürümü olacak, hem Xbox One, hem de Windows PC için Ağustos ayında çıkarılacak.

Bu oyunu alan Xbox One sahipleri, Gears of War serisindeki diğer oyunlar olan Gears of War 2, Gears of War 3 ve Gears of War Judgement’ın Xbox 360 sürümlerini ücretsiz olarak oynama hakkı kazanacaklar. Windows PC kullanıcıları ise bu fırsattan faydalanamayacak, çünkü diğer oyunların PC versiyonları yapılmamıştı.

Bu fırsattan faydalanabilmek için Ultimate Edition sürümünü Xbox One üzerinde 25 Ağustos ve 31 Aralık tarihleri arasında satın almanız gerekiyor. Bu kampanya yıl sonunda bitmiş olacak.