Anasayfa Haber Red Alert 2 Bir Süre İçin Ücretsiz

Red Alert 2 Bir Süre İçin Ücretsiz

EA Games, efsane gerçek zamanlı strateji oyunlarından Command & Conquer: Red Alert 2’yi bir süre için ücretsiz olarak sunuyor.

Bir dönem piyasayı kasıp kavuran Command & Conquer: Red Alert 2, kısa bir süre için EA Games tarafından ücretsiz olarak sunuluyor. Firmanın Origin platformu üzerinden “On the House” teklifi ile ücretsiz olarak sunduğu Red Alert 2, Yuri’s Revenger ek paketiyle beraber indirilebiliyor.

Command & Conquer: Red Alert 2 ve Yuri’s Revenge ile nostalji yaşamak isteyenler, oyunları Origin’in internet sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir. Ne yazık ki benim bu haberi yazdığım sıralarda oyuna yapılan aşırı talep nedeniyle sunucular bir süre için kapanmış durumdaydı.

EA Games, oyuncuların ilgisine teşekkür eden bir yazı yayımlayarak, sunucuların en kısa zamanda tekrar açılacağını bildirdi. Siteye girdiğinizde hala sunucuların kapalı olduğunu görürseniz endişe etmeyin. EA Games’in On the House teklifleri birkaç gün boyunca sürdüğünden, oyuna sahip olmak için epey bir vaktiniz var.