Anasayfa Haber Ücretli YouTube Üyeliği Geliyor

Ücretli YouTube Üyeliği Geliyor

Kullanıcılara çevrimdışı müzik erişimi ve reklamsız video izleyebilme imkanı sağlayacak paralı YouTube servisi önümüzdeki ay devreye girebilir.

YouTube’un uzun zamandır beklenen ücretli ve reklamsız video servisi çok yakın zamanda devreye girebilir. Gelen haberlere göre aylık ücret karşılığı YouTube’u reklamsız kullanmaya olanak sağlayacak üyelik servisi Ekim ayı sonlarına doğru hizmete girecek.

Google, 22 Ekim’den itibaren geçerli olacak şartlar ve koşullardaki değişikleri içeren e-postaları, içerik üreticilerine yollamaya başladı bile. Yeni koşullar kabul edilirse videoların gösterimine aynen devam edilecek. Ancak reddedilme durumunda içerik üreticisinin videoları bundan böyle herkese açık olarak yayınlanmayacak.

YouTube’un yeni paralı üyeliği ile kullanıcılar, aylık 10 dolar karşılığında tüm içeriklere reklamsız olarak erişebilecekler. Ayrıca “Music Key” özelliği sayesinde kullanıcılar sitedeki müzik içeriklerine çevirim dışı olarak da erişim sağlayabilecekler. Paralı üyelikle ilgili ayrıntıların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

12 Yorumlar

  1. Adblock bizim işimizi görüyordu. Diğer özellikte pek ilgimi çekmedi. Bende videoları takılmadan hızlı bir şekilde izleyeceğiz falan zannetmiştim.

      • Burası Türkiye :). İnternet altyapısı malumunuz. Fiyatlar zaten 4. Dünya Ülkesi. AKK’de varken 360p’de takılarak izliyoruz efenim.Belki siz akksiz pakete erken geçtiniz zira şu anda ülkedeki internet geriye doğru çağ atlamış durumda. Orta çağ interneti.

  2. 10 dolar çok değil ama bana işe yarar bir tek Çevrimdışı oynatma desteği gözüküyor. Zaten reklamlarından uzak kalıyoruz AdBlock eklentisi sayesinde. Çevrimdışı dinlemek istediğim müzikleri/izlemek istediğim videoları da zaten Hyper for YouTube uygulaması ile YouTube sunucusundan kayıpsız indiriyorum.

    Bana boşuna aylık masraf çıkartıyor Google. :)

  3. içerikleri zaten engelliyorlar bu daha çok youtube içerik üreticilerine yönelik gibi geldi bana. tekrar premium channel’lar açacaklar gibi.film, belgesel gibi içerikler blu-ray vs kalitesinde, altyazılı hazır olursa iyi bir seçim olabilir diğer türlü çok gereksiz aylık 30 tl.

  4. Yalnız bu fazlasıyla haksızlık nerdeyse sadece reklamla para kazanılan bir ortamda bu insanların hakkı yenilecek ben her ne kadar çok fazla para kazanmıyor olsam da bu işten para kanan bunu meslek derecesinde yapan insanlar var onlara bunun yansıması çok büyük olacak resmen youtube bu insanların hakkına girecek ve bunu kendi üyelik sistemiyle ciroya çevirecek ayıptır yani bu kadar da olmaz.İyi hoş güzel özellik reklam sevmeyenler için de içerik üretenler açısından da düşünmek lazım izleyen kişi görmese ancak üreticinin reklamları gene gösterilmiş gibi sayılsa olabilir mesela ama bu haliyle tamamiyle saçmalık başka bir şey değil.Haber için teşekkürler.

  5. AdBlock, ücretli hesap seçeneğini zaten yerle bir edecektir. (Mobil uygulamaları saymazsak, ancak tarayıcıdan girilir) O ‘Music Key’ ve reklam göstermeme gibi ayrıcalıklarından daha fazlasını yapmaları gerekecektir o aylık 10$ için.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version