Anasayfa Haber Microsoft Yanlışlıkla Yeni Telefonlarını Sızdırdı

Microsoft Yanlışlıkla Yeni Telefonlarını Sızdırdı

Lumia 950 ve Lumia 950 XL’in bazı teknik bilgileri Microsoft’un online mağazasında görüntülendi.

Microsoft 6 Ekim tarihinde yeni cihazlarını tanıtacağı bir lansman düzenleyecek. Bu etkinlikte tanıtılması beklenen ürünler arasında yeni amiral gemisi akıllı telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL de yer alıyor. Her iki telefonla da ilgili bugüne kadar bazı sızıntı bilgiler elde edilmişti. Ancak bu kez firmanın kendisi kazayla yeni bir sızıntıya sebep oldu. Telefonlar kısa bir süreliğine, firmanın Birleşik Krallık merkezli online mağazasında yanlışlıkla sergilendi.

Sitedeki bilgilerden görülebildiği üzere Lumia 950 modelinde 5,2 inç WQHD ekran, Carl Zeiss marka optikli 20 MP kamera, 32 GB dahili depolama alanı, 2 TB’a kadar destekli microSD kart ve Windows 10 işletim sistemi yer alıyor. Lumia 950 XL’in tüm özellikleri Lumia 950 ile aynı, yalnızca ekranı 5,7 inç boyutunda.

Görselde telefonlarla ilgili başka bir teknik bilgi yazmıyor. Ancak her iki cihazın da USB-C ve kablosuz şarj özelliğine de sahip olması, ayrıca Lumia 950 XL’in Surface Pen kalemiyle gelmesi bekleniyor. 6 Ekim’de düzenlenecek etkinlikten sonra geliştirmeleri sizlere aktaracağız.