Anasayfa Haber YouTube Paralı Üyeliği Açıldı

YouTube Paralı Üyeliği Açıldı

YouTube Red ile aylık ücret karşılığı reklamsız video izleme dönemi başlıyor.

Google’ın bu ay içerisinde hizmete açması beklenen paralı YouTube servisi bugünden itibaren devreye girdi. YouTube Red adındaki paralı üyelik servisi, aylık 9,99 dolarlık ücret karşılığı reklamsız video erişimi ve pek çok özellik daha sunuyor.

YouTube Red servisi ile kullanıcılar, videoları reklamsız izleyebilmenin yanı sıra, istedikleri videoları kaydederek çevrimdışı olarak daha sonra izleme şansına da sahip olacaklar. Bu özellik Android uygulaması üzerinden de kullanılabilecek. Kullanıcılar YouTube videoları dışında ayrıca Google Play ve YouTube Music Key servislerinde de erişim hakkına sahip olacaklar.

YouTube Red ne yazık ki şu an için yalnızca ABD’de kullanılabiliyor. Ülkemizde ne zaman kullanıma açılacağı henüz bilinmiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook

10 Yorumlar

  1. Sıkıntı yok. Ben zaten Hyper for YouTube kullanıyorum. Onda yapımcı kendi için bil uygulamaya reklam koymuyor. YouTube reklamları ise hiç gözükmüyor. :)

  2. Hiç merakla beklemiyorum, biz Firefox kullanıcıları Ad Block Plus
    (reklam engelleyicisi) Net video Hunter ya da Download Flash Video veya
    Video Helper (video indirme) eklentileri sayesinde 9.99 sınırsız Dolmaz
    ücretle kullanıyoruz zaten. Ha.. mp3’e nasıl çevireceğim derseniz o
    zamanda Audacity programı bu iş için uygundur. Üstelik tüm bu yardımcı
    program ve eklentileri tamamen ücretsizdir, daha da ücretsiz olmasını arzu ediyorsanız Linux dahıtımlarında da bütün bu özelliklerden istifade
    etmeniz son derece mümkündür. ÖZETLE: internete bağlantı ücretinden
    başka bir şeye ödeme yapmazsınız. Başka bir arzunuz. :) :P

  3. android de bazı küçük oyunlarda olduğu gibi.Eğer reklamsız oynamak istiyorsan para verip reklamsız oynuyorsun gibi bir şey bu olayda.Büyük saçmalık.Tabi bunu yaptığında youtube şu geliyor aklıma.Artık reklamların sayısı çok daha fazla olacak böylelikle izlenmiycek duruma getiricekler videoları.

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version