Anasayfa Haber Samsung Gear S2 İçin Güncelleme Yayımladı

Samsung Gear S2 İçin Güncelleme Yayımladı

Samsung Galaxy Gear S2 Ön İnceleme

Gear S2 için yayımlanan güncellemeyle birlikte batarya konusunda önemli gelişmeler sağlanıyor. 

Samsung’un, Eylül ayının ilk haftasında tanıtımını gerçekleştirdiği ikinci nesil akıllı saati Gear S2, klasik ve standart olmak üzere iki farklı model olarak sunuluyor.

Şirket, giyilebilir teknolojilere özel olarak önem veriyor ve önümüzdeki yıl akıllı saatlere yönelik yeni atılımlar yapacak. Akıllı saatlerdeki en önemli ayrıntılardan biri bildiğiniz gibi batarya konusu. Dolayısıyla batarya tarafına yönelik yapılan açılımlar, doğrudan akıllı saatlerin daha uzun süre aktif bir şekilde kullanılmasını sağlıyor. Samsung da Gear S2 için R730TUVU1AOL3 kod numaralı 4.85 MB’lık bir güncelleştirme yayımladı. Bu güncelleştirmeyle birlikte saatin aktif kullanım süresinin önemli bir oranda artacağı üzerinde duruluyor.

samsung-galaxy-gear-güncelleme

Gear S2 için belirtilen 2-3 günlük kullanım süresinin güncelleştirmeyle birlikte ne kadar artacağına dair bir açıklama ise yok. Güncelleştirme, aynı zamanda çeşitli hataların giderilmesi ve performans iyileştirmeleri konusunda da fayda sağlayacak.

Akıllı telefon ve Gear S2 bağlantısını sağladıktan hemen sonra Gear Manager uygulaması içerisinden Ayarlar > Gear Hakkında bölümünden güncellemeyi gerçekleştirebilirsiniz.