Anasayfa Oyun StarCraft II Oynuyoruz

StarCraft II Oynuyoruz

StarCraft 2 Oynuyoruz
StarCraft 2 Oynuyoruz

StarCraft II Oynuyoruz videomuzda Blizzard’ın strateji klasiği StarCraft’ın son oyununda Terran, Zerg ve Protoss ile Campaign, Co-Op ve Multiplayer oyun modlarına bakıyoruz…

İlk StarCraft oyunu 1998 yılında piyasaya çıkmış ve gerçek zamanlı strateji klasikleri arasına girmişti. Brood War eklentisi ile devam eden oyunun ardından bazı ek oyun denemeleri oldu. Ancak seri resmi olmayan Battle.net modları haricinde StarCraft II: Wings of Liberty 2010 yılında çıkana kadar pek değişmedi.

E-Spor tarihinin de mihenk taşları arasında yer alan StarCraft, oynanışı birbirinden çok farklı üç tarafı dengeleyen bir oyundu. Hem tek kişilik senaryosundaki hikaye ve evrenin kurgusuyla, karakterleri ve anlatımıyla eğlenceliydi, hem de inanılmaz bir multiplayer deneyimi sunuyordu.

Asya ülkelerinde özellikle Güney Kore’de milli spor halini alan, bazı üniversitelerde öğrencileri geliştirdiği için müfredata alınan StarCraft’ın Wings of Liberty ardından 2014 yılında Heart of the Swarm ve 2015 sonunda Legacy of the Void isimli devam oyunları da oyuncularla buluştu.

Bu üç StarCraft 2 oyunu aynı oyun motorunu kullanan ve aynı hikayenin devamını anlatan oyunlar; aslında aynı oyunun parçaları olduklarını söyleyebiliriz.

Biz de StarCraft II Oynuyoruz videomuzda biraz StarCraft tarihinden bahsediyoruz, biraz da oyunun sunduğu farklı modlara bakıyoruz. 4K 60 FPS en yüksek ayarlarda oyunun sunabildiği en yüksek kaliteyi görüyoruz.

İşin teknik yanını merak edenler için: Technopat X99 Test Sistemi V 2.0 üzerinde, çift GTX 980Ti OC Edition ekran kartı, ViewSonic’in hızlı tepki veren VX2475Smhl-4K monitörü, CM Storm Trigger-Z klavye ve CM Storm Mizar oyuncu faresi kullanıyoruz.

4K Ultra HD çözünürlükte grafikleri mümkün olan en son seviyeye aldığımız oyunun 60 FPS Shadowplay kaydını akıcı bir şekilde, istediğiniz çözünürlükte izleyebilirsiniz.

Bilimkurgu strateji türünde sevdiğimiz bu oyunda size de iyi seyirler dileriz…

 

Çaydanlık kulpsuz olur mu?
Marine Medic’siz durur mu?
Arbiter’la dondursan da
Firebat’lar yakar beni