Anasayfa Haber Steven Spielberg, Sanal Gerçeklik Filmleri Hazırlayacak

Steven Spielberg, Sanal Gerçeklik Filmleri Hazırlayacak

Steven Spielberg sanal gerçeklik deneyimi sunacak 360 derece filmler hazırlayacak.

Sinema dünyasının saygın isimlerinden Steven Spielberg, sanal gerçeklik ürünlerine yönelik bir film hazırlıyor. Gişe rekorları kıran filmlerin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Spielberg, sanal gerçeklik alanında da aktif bir rol oynayacak.

Yeni teknolojileri yakından takip eden ve filmlerinde kullanan yönetmen, bu konuyu da es geçmiyor. Steven Spielberg hazırlayacağı özel filmlerde, 360 derece görüntü desteğiyle filmlerin gerçekte olduğu gibi deneyimlenmesini sağlayacak.

Robert Stromberg’in şirketi Steven Speilberg ile anlaştığını duyurdu. İkili, birlikte sanal gerçeklik cihazlarına özel içerikler hazırlayacak. Video ve filmlere ek olarak, sanal gerçeklik video oyunlarının da Steven Spielberg desteğiyle çıkabileceği düşünülüyor.

Sanal gerçeklik donanımları pazara hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Ancak içerik konusu aynı hızda gelişmiyor. Sinema sektörünün gelişmesine büyük katkı sağlayan Steven Spielberg’in bu alanda çalışacak olması, sanal gerçekliği bir adım ileriye taşıyabilir.

Meraklılar İçin: Valve, SteamVR Destekli Oyun Listesini Yayınladı