Anasayfa Haber Vampyr İçin Yeni Video Yayınlandı

Vampyr İçin Yeni Video Yayınlandı

Dontnod oyun stüdyosunun yeni RPG oyunu Vampyr’in ekran görüntüleri ve tasarım videosu yayınlandı.

Birkaç ay önce, Dontnod oyun stüdyosunun üzerinde çalıştığı yeni RPG oyunu Vampyr’in duyurusu yapılmıştı. Daha önce Life is Strange ve Remember Me gibi yapımlarla adını duyuran Dontnod, Vampyr’de Birinci Dünya Savaşı’nın bittiği günlerdeki İngiltere’yi konu alıyor. Savaşın son günlerinde cepheden dönen İngiliz doktorun başından geçenleri konu alan Vampyr’de, Vampire: The Masquerade ve Castlevania serilerinden de ilham alındığı belirtiliyor.

RPG türündeki oyunun yeni görüntüleri ve tasarım videosu da yayınladı. İlk ekran görüntüleri ve videodan da anlaşılabildiği gibi Vampyr, epey kasvetli ve karanlık bir oyun olacak. Savaşın bitişinden sonra Londra sokaklarında yayılmaya başlayan İspanyol gribi ile mücadele eden İngiliz doktor, evine dönerken vampirlerle karşı karşıya geliyor ve vampire dönüştürülüyor.

vampyr

Karakterimiz vampire dönüştüğü için sürekli olarak beslenmesi gerekiyor. Ancak öldürmeyi sevmeyen doktorun insanlığını korumak için fazladan çaba sarfetmesi gerekecek. Ayrıca doktorun her kurbanı oyun dünyasında belirli değişimlere yol açacak. Bu da kurban seçme konusunu çok önemli hale getiriyor.

Vampyr, oynanış olarak Assassin’s Creed serilerine benzer bir yapıda olacak. Karanlık Londra sokaklarında av ararken, damdan dama sekerek ilerleyecek, rakiplerimizi alt etmek için yakın dövüş teknikleri kullanacağız. Oyunun gelecek sene PC, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkması bekleniyor.