Anasayfa Haber Dead Island Definitive Collection Yakında Geliyor

Dead Island Definitive Collection Yakında Geliyor

Deep Silver tarafından yeniden yapılan Dead Island serileri, yakında yeni nesil konsollar için çıkacak.

Açık dünya zombi oyunlarını sevenlerin ilgisini çekmiş olan Dead Island serilerinin çıkışının üzerinden hayli zaman geçti. Ancak yapımcı Deep Silver bu seriyi henüz oyun tarihinin tozlu raflarına terk etmeyi düşünmüyor.

Dead Island serilerini yeni nesil konsollar için HD grafiklerle yeniden elden geçiren Deep Silver, bu yeni yapımı bir paket halinde yakında satışa çıkaracak. Dead Island Definitive Collection adı altında çıkacak olan paketin içinde Dead Island, Dead Island: Riptide ve Dead Island Retro Revenge adlı oyunlar, çıkmış olan tüm ek görev paketleriyle birlikte gelecek.

Dead Island ve Dead Island: Riptide daha önce yayınlanmış FPS oyunlarından yeniden yapılmış halleri olacak, ancak Dead Island Retro Revenge tamamen yeni bir oyun. Eski arcade makinelerdeki 16 bit grafikli oyunlara benzer yapılan Retro Revenge, Street Fighter gibi klasikleri andırıyor.

Dead Island Definitive Collection için verilen resmi çıkış tarihi 31 Mayıs 2016 olarak bildirilmiş. Yeni paket aynı anda Xbox One, PS4 ve PC için çıkarılacak. Aynı zamanda isteyenler için Dead Island ve Dead Island: Riptide ayrı ayrı da satılacak. Aşağıda Dead Island Definitive Collection için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.