Anasayfa Video LG G5, 360 VR ve 360 CAM Kutudan Çıkıyor

LG G5, 360 VR ve 360 CAM Kutudan Çıkıyor

LG G5, 360 VR ve 360 CAM Kutudan Çıkıyor

LG G5 ve Oyun Arkadaşları olarak tanıtılan LG 360 VR ve LG 360 CAM’i kutularından çıkartıyor, inceleme öncesi kutu içeriklerine yakından bakıyoruz…

Yeni sancak gemisi LG G5 modüler yapısı ile dikkat çekiyor. Çıkartılabilir bir batarya ile Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 820‘yi bir arada sunan tek akıllı telefon olarak dikkat çekiyor. Mobile World Congress Barselona 2016 etkinliğinden bir gün önce tanıtılan G5 modelinin ön incelemesinde telefona yakından bakmıştık.

Ancak fuar ışıklarının dışında LG G5’in oldukça farklı göründüğü dikkatimizi çekti. Türkiye lansmanının ardından Türkiye’de satışa sunulan sürüm olan LG-H850TR inceleme için Technopat’a geldi.

Mağazalarda henüz göremesek de LG 360 CAM LG-R105 ve LG 360 VR LG-R100 kodu ile ayrıca TUR yani Türkiye ibaresi ile elimize ulaştı. Yani hepsi Türkiye’de satılan ve satılacak olan ürünler. Zaten aksini özellikle belirtmediğimiz ya da kodu paylaşmadığımız sürece incelemesini yaptığımız bütün ürünler piyasada satılan modellerden oluşuyor.

İnceleme hazırlıklarını yaparken sıfır bir G5’in kutu açılışını ve içeriğini izleyicilerimizle paylaşıyoruz.

LG G5 Ekosistemi ve USB Type-C

LG G5’in önemli özelliklerinden biri sadece bir akıllı cep telefonu olarak değil, beraberinde 360 derece kayıt yapabilen kamerası ve 360 derece görüntüyü sanal gerçeklik şeklinde sunabilen gözlüğü ile aynı zamanda sunulmuş olması. Yani LG bir ekosistem oluşturuyor.

Bu oldukça taze bir aile olduğu için, rakiplerin pek çoğunun aksine yeni nesil USB Type-C simetrik bağlantı standart olarak kullanılıyor. Bu da aksesuarların gelecek nesil ürünlerle birlikte kullanılabilmesi demek; stratejik bir hamle. Kabloları değiştirmeden, hızlı şarjın en son standardı olan Qualcomm Quick Charge 3.0‘ı destekleyen ve kutudan çıkan şarj cihazı ile kullanıcının yan harcamaları uzun vadede azalıyor.

G5 360 CAM ve 360 VR Nasıl Satılacak? Fiyatlar…

Biz de kutu açılış videomuzda sadece G5’i değil, LG 360 CAM ve LG 360 VR’ı da kutularından çıkartıyoruz. Piyasada ayrı ayrı satılacak olan ürünlerden LG G5 şu an 2460 TL ortalama fiyatla mağazalarda listeleniyor.

LG 360 CAM ve 360 VR’ın sadece vergi öncesi yurtdışı fiyatları biliniyor, her biri 200 USD. Oyun Arkadaşları da piyasaya çıktığında haberlerimizi takip ederek öğrenebilirsiniz.

LG 360 VR
LG 360 VR
LG G5 tepeden görünüş
LG G5’in kutusu da telefonun modüler yapısını hatırlatıyor
LG G5, 360 VR ve 360 CAM Kutudan Çıkıyor
LG G5 biri geniş açılı olmak üzere iki ana kameraya sahip

6 Yorumlar

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version