Anasayfa Haber iPhone 16 Pro Yüzde 20 Daha Parlak Ekran ile Gelebilir

iPhone 16 Pro Yüzde 20 Daha Parlak Ekran ile Gelebilir

iPhone 16 Pro Daha Parlak Ekran

Eylül ayında tanıtılması beklenilen iPhone 16 Pro akıllı telefonların yüzde 20 daha parlak bir ekran ile gelebileceği ileri sürüldü. Instant Digital‘ın Weibo üzerinden ortaya attığı iddia, iPhone 16 Pro’nun mevcut amiral gemilerinden daha parlak bir ekrana sahip olacağı yönünde.

iPhone 16 Pro’nun 1.200 nitlik tipik SDR parlaklığına sahip olacağı ifade ediliyor. Karşılaştırma yapmanız açısından iPhone 15 Pro modelleri, SDR içeriği için tipik olarak maksimum 1.000 nit parlaklığa sahip.

Söylenti, mevcut iPhone modelleri için 1.600 nit olan en yüksek HDR parlaklığında herhangi bir değişiklik olmayacağını da ekliyor. Üstelik iPhone 15 Pro modelleri, dış mekan koşullarında 2.000 nitlik zirve parlaklık sunabiliyor.

Diğer taraftan, bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 16 serisinin şimdiye kadarki en büyük ekran boyutlarıyla gelebileceği ve iPhone 16 serisinin bazı modellerinin daha büyük pillere bile sahip olabileceği söyleniyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version