Anasayfa Haber Bülten Titan Siege Kapalı Beta Başlıyor

Titan Siege Kapalı Beta Başlıyor

Consala Games’in yayıncılığını üstlendiği free to play MMORPG oyunu Titan Siege Online, tamamen Türkçe dil desteğiyle geliyor.

Savaşçı, Büyücü, Katil, Ruh Çağıran ve Şifacı olmak üzere toplam 5 sınıfın yer aldığı Titan Siege, sunduğu oyun mekanikleri ve zengin içeriğiyle MMORPG severlerin hoşuna gidecek pek çok özellik barındırıyor. Bunlardan belki de en önemlisi, tüm oyuncuların kasabalar gibi özel yerler haricinde oyun dünyasının her yerinde PvP yapabilecek olması. Diğer oyuncularla rekabet etmeyi seven oyuncular PvP savaşlara girerek, yendikleri oyuncuların eşyalarını alabilecekler.

Evcil Hayvanlar ve Binekler

Titan Siege Online oyunculara geniş evcil hayvan ve binek çeşidi sunuyor. Sizinle birlikte tecrübe kazanıp gelişen evcil hayvanınız yanınızda olduğu sürece düşmanlarınıza saldırarak ve fiziksel savunma, hareket hızı, can yenileme gibi çeşitli buff’lar vererek size yardımcı olacak. Oyun dünyasında dolaşmak içinse boynuzlu attan ejderhaya uzanan 14 farklı fantastik bineği kullanabilirsiniz. Oyunun Kapalı Beta’sına katılanların 7 günlüğüne ejderha sahibi olacağını da ekleyelim.

Titan SiegeKale Kuşatmaları ve Deniz Savaşları

Titan Siege Online’da pek çok oyun içi etkinlik bulunuyor. Örneğin, oyunda arkadaş grubunuzun büyüklüğüne göre birlik, grup veya klan savaşlarına girebilirsiniz. Rakiplerinize karşı yaptığınız mücadelenin en yoğun olduğu alan ise kale kuşatmaları. Titan Siege’in devasa haritasındaki kaleleri harici araç ve silahları kullanarak kuşatabilirsiniz.

İsterseniz kendinize bir gemi alıp bununla denizlere açılabilir ve deniz savaşlarına katılabilirsiniz. Eğer canınız savaşmak istemiyorsa Demircilik, Madencilik veya Simyagerlik mesleklerinden birini seçip eşyalar, parşömenler ve iksirler yapabilir, yarattığınız ürünleri müzayede evinde açık artırmaya koyabilirsiniz.

Oynaması ücretsiz ve tamamen Türkçe olan bu MMORPG hakkında daha fazla bilgi almak ve Kapalı Beta sürecine katılmak için www.titansiegeonline.com adresini ziyaret edebilirsiniz.